Kao nove

Sjajan trik: Očistite prljave cipele ovim povrćem za par sekundi!

 /SHUTTERSTOCK

Čišćenje cipela za mnoge je noćna mora. Puni truda treba da ih očistite, a one se opet brzo zaprljaju. Jedan stručnjak podijelio je sjajan trik za brzo i učinkovito čišćenje, a rezultat je oduševio tisuće ljudi. Video je postao viralan. Trebaju vam samo tri stvari iz kuhinje i cipele ćete očistiti za nekoliko sekundi!

U videu koji je dosad skupio više od 120.000 pregleda, otkrio je da vam krumpir, kora od banane i vrećice čaja mogu pomoći u čišćenju. I ne samo to, cipele mogu izgledati kao nove! Video se zove "Kako prirodno očistiti cipele".

Jeste li znali da ako uzmete krumpir i odrežete komad, njime možete oprati cipele?" otkrio je stručnjak koji redovito dijeli trikove za čišćenje, prenosi Alo.

Zatim je pokazao kako se riješio svih mrlja na bijelim tenisicama, a rezultat je sve oduševio! Ako vam se cipele smoče, dovoljno ih je staviti u sušilicu na pet minuta, ali s vezicama van bubnja. Ako iz cipele dolazi neugodan miris, isprobajte trik s vrećicom čaja! Stavite po jednu vrećicu u svaku cipelu i ostavite ih preko noći.

Pogledajte video!

"Boom, nestat će smrad", rekao je stručnjak i dodao da se od kore banane cipele sjaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 14:42