BRZI TRIK

"Školski sam domar koji zna ukloniti mrlje od bilo čega, a ovako se najbolje čiste prozori automobila"

 /SHUTTERSTOCK

Jedan školski domar je podijelio kako možete učiniti da prozori vašeg automobila sjaje kao novi - a sve to zahvaljujući triku od nekoliko centi.

Čišćenje automobilskih prozora bitan je dio rutine, jer ne samo da omogućuje ugodnu vožnju, već i značajno poboljšava vidljivost - i sigurnost.

Prema riječima domara, koji je osvojio gotovo 2 milijuna sljedbenika na svom računu TikToka @cleanthatup sa svojim pametnim trikovima, postoji vrlo jednostavan odgovor za uvijek čiste prozore, a to je stari favorit WD-40.

U svom videu na TikToku, domar je demonstrirao kako koristi ovaj proizvod kako bi dobio blistave prozore, ne ostavljajući tragove iza sebe. Jednostavno ćete trebati poprskati malo proizvoda na čisti ručnik i obrisati metlice brisača vjetrobrana, uputio je u videu.

@cleanthatup Quick fix for streaky or squeaky windshield wiper blades with WD-40 (shout out to @Silver Cymbal for his awesome Youtube video on this) #cleantok #howto #wd40 #cleanthatup @wd40brand ♬ Chill Vibes - Stu Boy

"Ovo čisti oštricu, pomalo obnavlja gumu," objasnio je domar.

Nakon što je otkrio koliko je prljav postao nekada čisti ručnik, školski stručnjak za čišćenje dobro je očistio prozore svog automobila kao što biste to inače učinili - i oni su blistali bez ikakvih tragova ili ostataka na vidiku.

Iako su deseci korisnika društvenih mreža cijenili hakiranje, upozorili su da je izostavio ključni detalj u snimci - morate koristiti određeni WD-40.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. srpanj 2024 15:21