BEZ PREVIŠE MUKE

Slučajno prolila odmašćivač na pločice pa otkrila kako genijalno čisti i fuge

 /SHUTTERSTOCK

Kućanski poslovi su neki od najzahtjevnijih poslova. Iako se ponekad preporučuju kao relaksacija i instant terapija kada ste nervozni ili pod stresom, većina ljudi će reći kako im je to najveća frustracija i obaveza koju moraju raditi. Oni koji drže do dubinske higijene svog doma, primjećuju mnoge detalje koji im smetaju, a kojih se žele riješiti, međutim, rješenja za neke stvari često nema na vidiku.

Iako rijetko tko želi potrošiti puno novca na sredstva koja su nužna da održimo čistoću doma, ponekad ni ono za šta smo mislili da je efikasno, ne djeluje.

Fuge su mjesta koja su posebno teška za čišćenje prvenstveno zato što su uglavnom nepristupačne. Fuge su obično područja na kojima se često zadrže mrlje od masnoće, plijesni i kamenca. Iako fuge mogu biti i u neutralnoj boji, ne nužno u bijeloj to i dalje neće spriječiti nakupljanje prljavštine koje uzrokuju bakterije i gljivice.

Mnogi će se požaliti kako do sada nisu pronašli kemijsko sredstvo koje bi bez puno muke riješilo njihov problem i očistilo fuge. Ipak, jedna korisnica TikToka je odlučila nesebično podijeli trik do kojeg je došla. Ona tvrdi kako je jedan proizvod riješio problem s fugama i kako se to dogodilo neočekivano.

- Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti fuge, a da ih nisam morala ni ribati - otkrila je inače stručnjakinja za čišćenje Azure MacCanne u videu na svom TikToku profilu.

Ona je uz snimak pokazala da joj je posao olakšao odmašćivač ZEP FORMULA 50 koji je prosula po fugama i ostavila oko minut nakon čega je pločice samo prebrisala. Iako je ona otkrila prednosti ovog sredstva za čišćenje fuga, rekla je da ga za druge svrhe čišćenja treba razrijediti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 19:31