ČIŠĆENJE DOMA

Stavite samo tri kuglice aluminijske folije u vodokotlić i dogodit će se ovo...

 YouTube/Andrea Jean Cleaninig

Čišćenje vašeg toaleta je nužnost, iako je čišćenje same školjke prilično jednostavno, možda previđate još jedan ključni dio ovog dijela: vodokotlić. Vaša redovita rutina čišćenja vjerojatno uključuje vanjsko brisanje, ali održavanje unutrašnjosti spremnika jednako je važno za dugoročno održavanje uređaja.

Iako je voda u spremniku obično čista, metalni dijelovi mogu korodirati i zahrđati, a unutrašnjost spremnika može promijeniti boju. Čišćenje vodokotlića pomaže u sprječavanju nakupljanja hrđe, plijesni i kamenca.

@andreajeancleaning.fan_

Put aluminum foil in your toilet…and THIS will Happen! (Dollar Tree Trick) -PART 1-

♬ original sound - Andrea Jean Cleaning

Iako je čišćenje vodokotlića nešto složenije od čišćenja vanjskog dijela, ne mora uvijek biti tako. Jednom kada ste temeljito očistili svoj vodokotlić, ubacite tri kuglice aluminijske folije u vodu kako biste si posao čišćenje u budućnosti olakšali.

Aluminijska folija je poznata po toma da ima sposobnost omekšavanja vode što će pomoći u sprječavanju nakupljanja kamenca. Ako se odlučite na ovaj korak svakako je preporučljivo da aluminijske kuglice ne dolaze u dodir sa sredstvima za pranje vodokotlića jer može doći do kemijske reakcije, jednako tako pripazite da vam kuglice ne zapnu u nekom dijelu vodokotlića i stvore probleme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 05:12