Koji dobar trik! 

Štedi vrijeme, novac i super je jednostavan: Konačno! Stanite na kraj masnoći u kuhinji

 WAXED PAPER
Ovaj jednostavni potez poštedjet će vas nekoliko sati uspinjanja na stolice ili ljestve kako biste očistili teško dostupna mjesta.

Kada je u pitanju čišćenje svi volimo trikove koji olakšavaju obavljanje poslova. Ovaj jednostavni potez poštedjet će vas nekoliko sati uspinjanja na stolice ili ljestve kako biste očistili teško dostupna mjesta.

Saznali smo kako vas papir za pečenje može osloboditi od prašnjavih vrhova ormarića i tvrdokornih naslaga masti u kuhinji.

image
WAXED PAPER

Vrlo je jednostavno: Stavite list papira za pečenje na teško vidljive površine. Umjesto da se lijepe za vrhove ormarića, čestice prašine i masnoće će se zalijepiti na površinu papira. A kada dođe vrijeme za temeljito čišćenje kuće, sve što trebate jest pažljivo preklopiti list, baciti ga u smeće i zamijeniti novim.

Ako imate snažni stropni ventilator ili želite papir za pečenje postaviti negdje gdje možda ima propuha upotrijebite ljepljivu traku kako biste učvrstili papir na mjestu i osigurali da ispod njega ne promakne prljavština ili prašina.

image
WAXED PAPER

Listove papira za pečenje treba mijenjati svaka tri do četiri mjeseca.

Da biste ovaj kuhinjski trik učinili ekološki prihvatljivijim, obrišite list papira za pečenje lagano vlažnom krpom, a zatim ju operite u perilici rublja.

Djeluje i izvan kuhinje

Ovaj trik također dobro funkcionira u prostorijama gdje nije toliko prometno. Komode i škrinje u gostinskoj sobi možete obložiti s papirom. Neposredno prije nego što vam gosti dođu u posjet, bacite prašnjavi papir. To je jednostavan način da posjet gostiju učinite manje stresnim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:20