Kako se toga nismo ranije sjetili?

Što krumpiri rade u perilici posuđa? Šokantni trik shvatit će samo oni koji hrane puno ljudi. Pogledajte o čemu se radi

 TikTok/Screenshot/funnyviralvms

Jedna korisnica TikToka podijelila je kako ona i njezina baka štede vrijeme dok pripremaju američku gozbu za Dan zahvalnosti.

Svima je poznato koliko su krumpiri prljavi i koliko je vremena i truda potrebno da se svaki temeljito opere, pogotovo kada se radi o velikoj količini. Zato je došla na ideju da krumpire ne pere jedan po jedan u sudoperu, već da ih stavi u mašinu gdje ima više mjesta i pusti da ona radi posao umjesto nje, piše Najzena.

Korisnica je istaknula kako ona i njezina baka koriste ovaj trik svake godine te da se pokazao nevjerojatno uspješnim. Jednostavno poslože krumpire u perilicu, zatvore je i uključe program ispiranja. Važno je, naravno, ne staviti tabletu za perilicu posuđa u perilicu, jer će krumpir postati nejestiv. Samo zatvorite, namjestite ispiranje i nakon nekoliko minuta vaš će krumpir biti besprijekorno čist. Jednostavno i lagano!

Pogledajte video!

@funnyviralvms grandmas best kept secret This saves us so much time every year. its so smart and If you havent tried this trick, you are missing out. ??#fyp #couple #couplecomedy ♬ original sound - f u n n y moments

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:19