OVO NIKADA NISTE ČULI

Što se događa kad drvenu štipaljku za rublje pričvrstite za glavu tuša? Oduševit ćete se!

 /SHUTTERSTOCK

Drvene štipaljke za rublje tradicionalno se koriste za pričvršćivanje mokre odjeće na uže, ali imaju još jednu manje poznatu namjenu koja bi vas mogla iznenaditi. Ova metoda pomaže eliminirati neugodne mirise tijekom tuširanja.

Za korištenje ovog trika trebat će vam drvena štipaljka i bočica eteričnog ulja, poput eukaliptusa, limuna ili mandarine. Započnite s natapanjem štipaljke s nekoliko kapi eteričnog ulja. Zatim je jednostavno zakačite na glavu tuša ili zavjesu dok se tuširate ili kupate. Para će ispustiti slatki miris u vašoj kupaonici, osiguravajući opuštanje i osjećaj ugode. Uživajte u okrepljujućem iskustvu poput spa centra sa suptilnim, delikatnim mirisom.

image
/SHUTTERSTOCK

Štipaljke možete iskoristiti za još nekoliko stvari. Primjerice, u blagdansko doba označite darove papirićima na koje ćete napisati brojeve ili imena i pričvrstite ih štipaljkama.

image
/SHUTTERSTOCK

Napravite malu kućnu izložbu fotografije ili držač za bilješke pomoću uzice i štipaljki. Ovo je odličan način da objesite fotografije ili podsjetnike bez okvira ili oštećenja zida.

Također, možete izbjeći zamršene žice pričvršćivanjem štipaljki na punjače ili male snopove kabela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 19:16