UŠTEDA VREMENA

Tamara je stavila ovo kuhinjsko pomagalo u perilicu i više nema brigu oko izgužvane odjeće

 /SHUTTERSTOCK

Izglačana odjeća je nešto što svatko želi, ali ukoliko je moguće, bez uključivanja glačala. S druge strane, svi znamo koliko frustrirajuće može biti obući izgužvanu majicu ili košulju, zbog čega je potrebno dodatno vrijeme kako bi se sve to dovelo u red.

Međutim, neki pojedinci su odlučili pronaći brže rješenje pa su pokušavali raznim eksperimentima doći do izglačane odjeće bez pomoći glačala. Jedna znatiželjna TikTokerica Tamara svojim je pratiocima otkrila jednostavan recept kako joj odjeća nakon pranja uvijek bude izglačana čim ju izvadi iz perilica. Kako je TikTokerica u objavi navela, za to koristi samo aluminijsku foliju i to kuglice napravljene od nje. Sve što je potrebno, tvrdi Tamara, jesu dvije do tri loptice tog kuhinjskog pomagala koje trebate ubaciti u vašu perilicu rublja i pričekati rezultate. Ona tvrdi da kuglice sprečavaju stvaranje elektriciteta, zbog čega je odjeća glatka. Poželjno je da kuglice budu što veće kako ne bi zapele u perilici.

@tamarin_svijet_aloje Od folije napravite 2 do 3 kugle i ubacite prije pranja u mašinu za pranje veša. One će izazvati više okretanja odjeće zbog čega će ona postati mekša i izgledati baš kao da je upravo izašla iz prodavnice. Zaprati me za još ovakvih trikova. #viralvideo#tipsandtricks#hometricks ♬ Collide (more sped up) - Justine Skye

Ipak, pratioci poznate TikTokerice su ovaj savjet uzeli s dozom rezerve. Bilo je različitih mišljenja, a pojedini su čak istakli da su imali nezgodu s perilicom zbog toga. Iako je bilo i drugih koji su prezadovoljni rezultatima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 19:11