POMPOM

Tepih koji možete napraviti sami: Ako se i ustanete na lijevu nogu, neka barem bude ugodno!

Sve što trebate za ovaj uradi sam projekt je nekoliko klupka vune i podloga s rupicama

Za ovaj DIY projekt potrebno vam je samo malo vremena i spretne ruke, a možete uposliti i svoje ukućane. Rezultat koji ćete dobiti bit će šarmantan i ugodan tepih za spavaću sobu.

Prije svega, potrebno vam je nekoliko vrsta vune. O debljini vune možete odlučiti sami, a mi vam savjetujemo da vuna bude različitih debljina i u nekoliko boja koje odgovaraju vašem interijeru. Količina vune koja vam je potrebna ovisi o veličini i debljini tepiha koji želite napraviti. Međutim, možete započeti s pet komada vune pa vidjeti hoće li vam biti dovoljno.

Potrebno vam je sljedeće:

  • nekoliko klupka vune
  • podloga s rupicama

Kuglice od vune, odnosno, pompome možete napraviti pomoću svojih prstiju. Omotajte vunu oko prstiju i tako omotanu vunu čvrsto svežite po sredini. Kada ste to napravili, prepolovite vrhove i rasporedite vunu tako da dobijete oblik kuglice. U videu pogledajte cijeli proces izrade.

Također, posebno naglašavamo da ne zaboravite ostaviti dio vune kako biste pompom mogli pričvrstiti/zavezati za podlogu s rupicama.

Nakon što ste napravili dovoljan broj vunenih pompoma, pričvrsvrstite ih za podlogu s rupicama i imate svoj novi mekani tepih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:25