Trk na kioske…

… po specijalno izdanje D

Pogledajte oko sebe… Koliko je stvari u vašem domu već staro i djeluje potpuno neupotrebljivo ili vam je s godinama dosadilo?

Uvjereni smo da, kao i u našem slučaju, takvih predmeta i komada namještaja ima toliko da ih ne možete nabrojati na prste dvije ruke.

No, to ne znači nužno da je vrijeme za čistku u domu te bjesomučno bacanje u otpad i trošenje tisuća kuna na nove stvari. Jer, za vrlo malo novca, uz ideju, volju i nešto vremena, stare stvari mogu dobiti potpuno novo ruho, a vaš životni prostor dodatno obogatiti. Iz tog smo razloga u svakom broju vašeg omiljenog časopisa D&D za uređenje interijera, arhitekturu, stanovanje i općenito lijepe stvari, prezentirali po nekoliko “napravi sam” tutorijala, zabavnih kućnih projekata i mini makeovera. S obzirom na vaše brojne pozitivne reakcije i velik interes, odlučili smo na jednom mjestu skupiti najbolje tutorijale koje smo imali u D&D-u te vam pokazati neke nove.

Naime, kako bismo vas inspirirali i dali ideje što sve možete napraviti sa starim i “neupotrebljivim” predmetima te na taj način brzo i povoljno gotovo potpuno samostalno opremiti svoj dom, pripremili smo specijalno izdanje časopisa Dom i Dizajn “Napravi sam” s čak 80 zabavnih tutorijala. D&D Specijal u sljedećih mjesec dana na kiosicima možete kupiti po cijeni od 14,90 kuna, a sigurni smo da ćete u čak 80 tutorijala koje vam donosimo pronaći nešto što će vam privući pozornost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:08