Koji dobar trik!

Tviterašica otkrila odličan način za stavljanje osvježivača u WC školjku. Probajte, iznenadit ćete se!

 /SHUTTERSTOCK

Stavili ste osvježivač u WC školjku, ali se gornji dio uvijek savije ispod sjedala pa i on upadne u školjku? Otkriće dana je nova kuka za postavljanje osvježivača.

Osvježivači za WC školjku dostupni su u svim bojama i mirisima, ali većina djeluje slično - izvadite ih iz pakiranja, plastičnu kukicu objesite na rub WC školjke, a kuglice naslonite na dio ispod ruba. Pa nije tako.

image
/SHUTTERSTOCK

Jedan video s društvenih mreža pokazuje nešto sasvim drugo. Umjesto da dio kojim je osvježivač zraka obješen postavite na rub, te provjeravate hoće li dobro pristajati i neće upasti u školjku, moguće ga je postaviti - ispod ruba školjke.

Pitanje je sad kako se to prije nitko nije sjetio, kad, kako kaže tviterašica Okoš bokoš, već radi. Puno je elegantnije, ljepše izgleda i bolje se fiksira.

Zanimljivo je da je žena koja je objavila video objavila i reklamu jednog od proizvođača ovih osvježivača zraka, što pokazuje da ni oni ne znaju za ovaj trik, već su osvježivač zraka stavili kao što to svi radimo - preko ruba WC školjka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 21:47