UDOBNOST PRIJE SVEGA

U nekoliko koraka do jesenskog ruha vašeg kreveta

Evo kako do onog jesenskog cozy osjećaja u spavaćoj sobi

Kišna i siva jutra dovoljan su razlog za htjeti provesti cijelu jesen u svom toplom krevetu. Vjerujemo da vam ne treba dodatan razlog da biste još više zavoljeli svoj krevet u spavaćoj sobi, ali nije na odmet osvježiti ga jesenskim ruhom i učiniti ga još udobnijim, zar ne?

Ovo godišnje doba inspirira na svoj način, i to najviše bojama i teksturama. Tople boje i teksture ugodne na dodir su jednostavno dobitna kombinacija svake oaze za odmor. I zato je idealno vrijeme da svom krevetu dodate malo jesenske elegancije u obliku ovogodišnjih trendova. U nastavku vam donosimo nekoliko pravih udobnih prijedloga.

Samo da je baršunasto i mekano

Naravno, ne treba se raditi o pravom baršunu, ali sve površine mekane i ugodne na dodir su i više nego dobrodošle. Još ako uz takvu teksturu dodate tople jesenske boje, vaš će krevet instantno izgledati kao prava jesenska oaza za sklanjanje od hladnoće i kiše. Stoga se bacite na pronalaženje jastuka i dekica koje će ove jeseni krasiti vaš krevet.


Ukrasni jastuci jesenskih boja

Paleta jesenskih boja uklopit će se u gotovo svaki stil uređenja spavaće sobe. Ako ste ljubitelji dinamičnih i veselih boja, dodajte joj i jarku žutu boju umjesto one zagasite žute. Tako ćete dobiti pravu raziragnu jesensku atmosferu.

Jesenski minimalizam

Ako ipak volite jednostavnost, čiste linije i jednostavne boje, nijanse smeđe i bijele savršeno će se uklopiti s crnim detaljima. U tom se slučaju možete poigravati različitim materijalima i teksturama, više nego bojama.

Samo slojevito

Uz sve te ukrasne dekice i jastučiće ne zaboravite da se noću trebate ugodno pokriti s nečim. Ako već nije, uskoro dolazi vrijeme za izvaditi poplun iz ormara. Dobro ga operite i osušite na zraku, a zatim presvucite u također svježe oprane plahte. Nema boljeg osjećaja nego se tijekom hladnih jesenskih noći ušuškati u slojevitu i čistu posteljinu.

Dodatan savjet

Naravno, ne zaboravite na vaš noćni ormarić. Mirisna svijeća, omiljene knjige, mjesto za šalicu omiljenog čaja, pa čak i neka mala vaza ili staklena posuda s jesenskim plodovima, stvorit će savršen jesenski ugođaj.

Još ideja za jesenske dekoracije pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:28