7 dobrih razloga zašto probati

U vodu kojom čistite podove dodajte žlicu ovog začina: nećete moći vjerovati kako će kuća blistati

 /SHUTTERSTOCK

Čisti i oprani podovi ne samo da su najbolji način da se riješite prašine i bakterija, već i da stvorite ugodnu i zdravu atmosferu u stanu. Ne manje važna je energija kuće, na kojoj također treba također raditi. Jeste li znali da s pomoću jednog začina možete očistiti dom kao nikada? Pogotovo kada je riječ o čišćenju podova. Riječ je o pranju podova solju.

Određeni stručnjaci smatraju kako pranje podova s ​​dodatkom kuhinjske soli dom ‘čisti‘ od nakupljene negativne energije, a potrebno je kada:

1. Djeca često pate od prehlade.

2. Stalno vas muči nesanica ili vas uznemiruju ružni snovi.

3. Sobne biljke slabo rastu ili venu.

4. Električni uređaji često kvare.

5. Nedavno je netko umro u stanu.

6. Novaca uvijek nema dovoljno.

7. Stvari odjednom nestaju.

Prije nego krenete u ritual čišćenja podova solju, morate se riješiti smeća i svih nepotrebnih stvari koje zagušuju prostor, prenosi Krstarica.

Pravila za čišćenje kuće solju: U kantu ulijte 10 litara vode i 1 žlicu kuhinjske soli. Zatim otvorite prozore, jer će to omogućiti razmjenu energije: loša energija izlazi, dobra ulazi. Namočite krpu i dobro obrišite podove. Osim podova, možete obrisati i police, stolove, kvake i uređaje koje imate u kući. Sol koju koristite za čišćenje kupujte upravo u tu svrhu i nikako je nemojte koristiti za soljenje hrane. Obavite ovaj ritual barem jednom mjesečno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 12:56