PJENUŠAVO RJEŠENJE

Uklonite mrlje iz vaše kupaonice bez imalo muke uz pomoć ovog proizvoda

 ISMAGILOV/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Pronašli smo još jedna super trik kako jednostavno očisitit kadu, tuš kabinu, umivaonik ili školjku

Već smo se uvjerili kako pasta za zube može očistiti razne odjevne predmet, a čak i poneke kućanske, ali nismo znali da tablete za čišćenje zuba jednako tako imaju svoju moć kada je u pitanju čišćenje kućanstva.

image
DM

Vraćanje sjaja vašoj keramici i uklanjanje naslaga kamenca rezervirano je za svemoćni bijeli ocat i to je već provjerena formula koja uvijek funkcionira, ali ako se nađete u situaciji da vašoj tuš kabini, kadi, umivaoniku ili čak i školjci treba malo jači saveznik u borbi protiv svih drugih mrlja, a da se ipak previše ne umarate u tom procesu, onda su tablete za čišćenje zuba pravo rješenje za vas.

image
FAMILY HANDYMAN

Jednostavno začepite odvode, napunite vodom svoju kadu ili umivaonik i ubacite nekoliko tableta za čišćenje zuba u toplu vodu. Točnije, za kadu će vam biti dovoljno pet tableta, a za umivaonik će i dvije tablete napraviti sve što je potrebno. Ostavite otprilike 15 minuta dok se voda ne prestane pjenušati, a zatim ispustite vodu i lagano izribajte zamrljana područja. Dokazano je da tablete uklanjaju prljavštinu i omekšavaju najjače nakupine što će vam olakšati čišćenje istih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:54