inspirirajte se

Ulazni dio u dom može i mora biti prekrasan i funkcionalan: Evo kako to postići

 Spruce Homes
Pametan odabir prostora za pohranu, izdržljivi podovi i elegantni detalji mogu stvoriti fantastičan ulazni dio u dom

Najbolji način za uklanjanje nereda u kućanstvu je rješavanje problema odmah na pragu svog doma. Ako imate mjesta za to, postavite dobro opremljen ulazni dio s pametnim rješenjima za pohranu koji će vam pomoći u organiziranju kaputa, kapa, torbi, cipela, sportske opreme i još mnogo toga. Kvalitetniji podovi izdržat će sve akcije, dok će kabineti elegantne boje, detalji ormara, rasvjeta i dekor učiniti prostor vrijednim vraćanja kući. Evo nekoliko izvanrednih ideja za savršen i izrazito funkcionalan ulazni dio doma.

1. Razmislite o sudoperu

Sudoper je zgodan za ispiranje prljavih čizama, tretiranje blatne odjeće, pranje malih pasa, aranžiranje cvijeća i sadnica. Ipak, možda najvažnije: sudoper na samom ulazu u dom pruža mjesto gdje se svi mogu zaustaviti i oprati ruke čim uđu u kuću.

2. Napravite pohranu u stilu personaliziranih ormara

Namjenski ormar za svakog člana obitelji prokušan je i pravi način organiziranja svačijih stvari u domu. To je također jedna od ključnih značajki modernih domova.

3. Dodajte teksturu

Funkcija je ključna u ovom djelu doma, ali dodavanje dizajniranih detalja i dekoracije učinit će ovaj marljivi prostor pravom poslasticom. Jedan od načina za stvaranje stila je slojevitost tekstura.

4. Odaberite vrata s ostakljenim dijelovima

Ponekad su vanjska vrata jedini način da unesete prirodno svjetlo u ovaj prostor kuće. Francuska vrata s bočnim staklenim otvorima čine veliku razliku u dugačkom, uskom ulaznom prostoru.

5. Boje

Dodavanje boje u ovaj prostor učinit će ga privlačnijim, a tamna boja na ugrađenim elementima pomoći će kamuflirati prljavštinu i ogrebotine.

6. Imajte na umu kućne ljubimce

Ulazni prostorija u dom je dobro mjesto za integraciju značajki za kućne ljubimce, kao što su prostori za pranje, kreveti i sanduci za pohranu ili čak i njihovi kavezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:05