Rezultat zajamčen

Uljepšajte svoj vanjski prostor: Uložite u ovih par stvari i nećete požaliti

Instagram @the.place.next.door
 Rebecca, ThePlaceNextDoor
Bilo da želite uljepšati svoj vanjski prostor za osobnu upotrebu ili ga želite osvježiti za prodaju, mi imamo savjete

Bilo da se radi o dvorištu, vrtu, balkonu ili terasi, vanjski prostori - bez obzira na veličinu - tijekom pandemije postali su osobne oaze i mjesta za druženje. A s lijepim vremenom koje nam lagano dolazi, oni će ponovno postati glavna okupljališta, ali možda će im trebati prvo malo osvježenja i prilagodbe za toplije vrijeme. I tu u pomoć priskaču Lyndsay Lamb i Leslie Davis iz "Unsellable Homes" HGTV-a.

Bilo da želite uljepšati svoj vanjski prostor za osobnu upotrebu ili ga želite osvježiti za prodaju, ove stručnjakinje imaju puno savjeta koje mogu podijeliti s klijentima koji pokušavaju privući potencijalne kupce. A možda je najbolji dio ovih savjeta - svi su jednostavni i jeftini.

Prvi savjet za uprizorenje koji su podijelili je postavljanje kamina ili jednostavno dodavanje prijenosnog. Ako niste bili jedan od onih koji su se priključili trendu prijenosnih kamina, možda je sada vrijeme da razmislite o jednome.

Još jedan način za stvaranje dobre atmosfere je postavljanje vanjskih svjetla - blistavih i jeftinih žarulja na žici.

Privatnost je glavna prodajna točka kada je riječ o vanjskim prostorima. Ali ako ne postoje prepreke koje vas dijele od susjeda ili ulice, ove stručnjakinje kažu da se ne morate brinuti: sami možete stvoriti dojam privatnosti u svom dvorištu.

- Jedna od stvari koju Leslie i ja volimo raditi je uzeti stare prozore, objesiti ih na balkonu ili dvorištu, kaže Lyndsay za Apartment Therapy.

- Stvorite male barijere između sebe i susjeda kako bi se kupac koji dođe na lokaciju osjećao kao da ima svoju privatnost u tom dijelu.

Ako radite s malom vanjskom površinom - što je obično slučaj za stanovnike u gradovima - Lamb i Davis predlažu da maksimizirate svaki zidni prostor koji imate.

- U jednoj od naših epizoda, Leslie i ja izgradile smo rešetkasti vrt i pričvrstili ga na zid tako da smo dobili obilje biljaka na tom balkonu i osjećaj blizine prirode, objasnila je Lyndsay. - Vlasnici na taj način još uvijek mogu uživati ​​na otvorenom, a da nemaju veliko travnato dvorište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:11