DOBRO DOĐE

Uvijek biste trebali imati kredu pri ruci u kuhinji! Idealna je za izvanredne situacije

 Aaron Blakeley-
Možda mislite da je i kreda i rublje kombinacija koja nema puno veze s kuhinjom, ali poslušajte nas...

Iako postoje određeni predmeti koje uvijek treba držati u kuhinji - lonci, tave i noževi - postoji mnogo drugih koji su iznimno korisni, a možda vam ne pada na pamet pohraniti ih u srcu svog doma. "Kada je riječ o držanju predmeta pri ruci u kuhinji, predmeti koji nisu kuhinjski mogu se pokazati neprocjenjivo korisnima - na primjer, držanje krede u kuhinji može biti korisno", kaže lifestyle blogerica Chantelle Hartman Malarkey.

Čak i osim krede postoji niz predmeta koje možete upotrijebiti u izvanrednim situacijama u kućanstvu. To je zato što neki praktični predmeti rješavaju sve vrste uobičajenih kuhinjskih problema. U nastavku saznajte zašto je kreda naš odabir.

Možda mislite da je i kredA i rublje kombinacija koja nema puno veze s kuhinjom, ali poslušajte nas: postoji nekoliko tehnika za uklanjanje mrlja od ulja s odjeće. Tu na red dolazi kreda, kaže Malarkey, koja može biti iznimno korisna metoda za uklanjanje mrlja s odjeće ili tkanina.

"Kreda će upiti ulja i masne mrlje koje nastanu na odjeći kada kuhate ukusni obrok", kaže blogerica. "To je sjajan SOS trik za imati pri ruci." Dakle, sljedeći put kada kuhate i masnoća iz tave se nađe na vašoj odjeći, uklonite sav višak hrane ručnikom, a zatim utrljajte kredu po masnoći da je upije. Zatim kasnije operite odjeću kako biste potpuno uklonili sve mrlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 13:15