Nova poslovnica

Velika agencija za nekretine širi poslovanje izvan Zagreba: ‘Cijene na tržištu su realne, a imat ćemo i strane klijente‘

 Eurovilla
Cilj nam je prepoznatljiv dojam ostaviti i na području Dalmacije, kaže Sergio Serdarušić. Na otvorenje njegove podružnice došao je velik broj poznatih osoba, kao što su Izabel Kovačić i Iris Rajčić Livaja

Kako vam zvuči luksuzna vila u Brodarici kod Šibenika, površine 347 m2 s otvorenim bazenom? Pripadaju joj garaža za 2 automobila te 3 vanjska parkirna mjesta Krase je rhunska kvaliteta gradnje i opremljenost, a sve na idiličnoj lokaciji?

image
Eurovilla

Upravo je takva jedna od nekretnina u ponudi poznate agencije za posredovanje na tržištu nekretnina Eurovilla koja je nedavno otvorila novu poslovnicu, podružnicu u Splitu.

Donosimo samo mali uvod u ponudu Euroville na području Dalmacije:

Hvar, luksuzna vila

image
Eurovilla

Elegantna, dvoetažna vila površine 235 m2 smještena na idealnoj poziciji s otvorenim pogledom na more. Kompletno uređena i namještena; bazen, vrt, sunčalište. Cijena 1.800.000€

Brtonigla, luksuzna vila s bazenom

Prekrasna obiteljska vila površine 324 m2 na zemljištu 1986 m2 s pripadajućim bazenom. U potpunosti opremljena i luksuzno namještena. Idilična lokacija. Cijena 1.990.000€

image
Eurovilla

Cijelu ponudu nekretnina pogledajte na www.eurovilla.hr.

Otvorenje nove poslovnice je proslavljeno prošli vikend na ekskluzivnom prijemu održanom u hotelu Park na Bačvicama. Okupio se velik broj poslovnih ljudi, suradnika i prijatelja vlasnika ove agencije, među kojima je bilo i javnosti dobro poznatih lica. Prisustvovali su Izabel Kovačić, Maja Šuput i Nenad Tatarinov, Bruno Kovačević, Davor Bilman... Večer je protekla u toploj obiteljskoj atmosferi, uz glazbu sastava Dalmatino, dok je Jelena Rozga okupljene na eventu raspjevala.

image
Hrvoje Gabric
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

Event otvorenja održan je nakon perioda uhodavanja, jer je ured Euroville u Splitu započeo s radom još 15. siječnja. Nalazi se u Ulici Domovinskog rata 104 C i ima 120 četvornih metara. Trenutno ondje radi devet agenata, jedan fotograf te dvoje odvjetnika uz voditelja ureda Renata Tripala.

image
Vojko Basic/Cropix

Novi entuzijazam

- Bilo je izazovno etablirati se u Splitu, ali, u jednu ruku, taj je izazov bio i golem motivator. Eurovilla je vodeći brend u Zagrebu, otvorena je 2002. godine i svima koji imaju bilo kakav doticaj sa svijetom nekretnina je više nego poznata, i s takve pozicije agencije pomalo smo već možda bili zaboravili na početke u poslu… Otvaranje splitskog ureda sve nas je podsjetilo na početke u Zagrebu, kojih se uvijek rado sjetimo - kaže Sergio Serdarušić, čija je supruga Dina, koja je i njegova partnerica u uredu, rodom iz Splita.

image
Vojko Basic/Cropix

U agenciji Eurovilla su nedavno osjetili, kaže, prirodnu potrebu za širenjem posla i usluge u druge hrvatske regije, jer su svjesni da mogu kvalitetno izaći u susret potražnji za nekretninama na moru.

- Naš brend je na području Zagreba sinonim za kvalitetu pri posredovanju u nekretninama. Cilj nam je takav prepoznatljiv dojam ostaviti i na području Dalmacije, u što kraćem roku. Zbog želje naših klijenata koji su uglavnom nezadovoljni postojećom uslugom konkurencije, bilo je prirodno odgovoriti na zahtjev za pružanjem usluge jednake kvalitete i brzine kao što to radimo u Zagrebu. Mi doista uživamo raditi, tako da poslovne odluke podjednako dolaze motivirane entuzijazmom i ekonomskim interesom. Vodimo se često mišlju da ako nešto vješto i dugo radiš, gotovo ćeš sigurno postati dobar, i takvih je zbilja mnogo u svim poslovnim sferama, ali onih najboljih, izvrsnih, onih jedan posto koji čine razliku je malo. Mi tome težimo - rekao je Serdarušić.

Dvadeset godina

Također, nude personalan pristup klijentu, široku lepezu vještina samih agenata, znanje, profesionalnost, renomiranu pravnu službu te cijeli tim stručnjaka na području nekretnina. Edukacije u agenciji Eurovilla održavaju se gotovo na tjednoj bazi, sastanci, neformalni razgovori, pa čak i slobodno vrijeme isprepleteni su im s poslom.

- U poziciji smo u kojoj je to već zbilja teško segmentirati, privatni i poslovni život. Svi naši zaposlenici rade uz neviđenu strast i doživljavaju individualne uspjehe kao kolektivne. Zato vjerujem da rijetko koja druga agencija ima ljude koji toliko vole i vjeruju u ono čime se bave - ponosan je direktor agencije Eurovilla.

Prirodna dinamika tržišta predstavila im je očekivane izazove s kojima su se vrlo uspješno nosili na zagrebačkom tržištu posljednjih 20 godina, tako da su sve izazove dosad dočekali vrlo spremno i smireno. Pitamo kako ih je dočekala konkurencija u Splitu.

- Ne postoji presedan pri posredništvu u prometu nekretnina s kojim se dosad nismo sreli, tako da zbilja mogu reći da nije bilo nikakva straha s naše strane. Prvenstveno, kako sam rekao, zbog iskustva, a dijelom i zbog hrabrosti. Dojam u ovom poslu je nevjerojatno važan. Od prvog poziva, odgovora na mail ili stiska ruke Eurovilla odiše snagom i odlučnošću. Na kraju krajeva, konkurencija je uvijek dobra stvar, drži te budnim, opreznim, usredotočenim i aktivnim… Da nije tako, ne bi bilo dobro ni za nas, ni za klijente, ni za samo tržište - odgovara.

image
Hrvoje Gabric

Na otvorenju je bilo mnogo poznatih ljudi iz javnog života. Jesu li neki od njih i klijenti agencije Eurovilla?

- Velika većina njih su naši postojeći klijenti, a nakon samog predstavljanja agencije vjerujemo da će naš doseg biti značajan što se tiče i budućih klijenata. Inicijativa novog ureda je takva da odgovorimo na potrebu za pružanjem prepoznatljive usluge i u Dalmaciji. Mnogi naši aktualni klijenti često pitaju za ponudu na moru, osjećali smo se dužni pružiti im to - kaže Serdarušić.

Bogat katalog nekretnina

Razgovaramo dalje o tržištu u Splitu, Dalmaciji te na kakve se nekretnine planiraju fokusirati. Samo tržište je na ovom području orijentirano ponajprije strancima, izraženije kupovne moći, ali i domaćim ljudima koji traže kvalitetnu nekretninu za život ili ulaganje.

- Bogat katalog nekretnina naše agencije na dalmatinskom području nudi odgovor na sve zahtjeve, od starogradnje u centru Splita do stanova u novogradnji te luksuznih kuća i modernih vila u gradu, okolici i na otocima. Cijene su, sve u svemu, realne kad se uzmu u obzir svi faktori pri određivanju vrijednosti nekretnine. Naglasio bih da smo mi u ovom poslu posrednici, mi se prilagođavamo pulsu tržišta i pružamo najbolju uslugu, ali agencije nisu te koje diktiraju cijene nekretnina. Pozitivna razlika u poslovanju Euroville na dalmatinskom tržištu, gdje su kupci većinom stranci, jest ta da su naše vrijeme i stručnost prepoznati u skladu s inozemnim praksama - zaključuje.

image
Hrvoje Gabric/

Vrijeme potrebno za pronalazak idealne nekretnine često je neki dulji period, a inozemni klijenti svoje slobodno vrijeme rado koriste za odmor ili obitelj… tu će usluga agencije Eurovilla doći do izražaja.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s agencijom Eurovilla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2024 02:06