DESIGNER OUTLET

Veliko finale ljetnih sniženja: sezonski popusti idu do nevjerojatnih 80 posto

Designer store outlet
Sad je pravo vrijeme za obiteljski shopping, s obzirom na velika sniženja

Osim zbog visokih temperatura i sunčanih dana, ljeto nam je posebno drago i zbog sezonskih sniženja koja ovih dana dosežu svoje vrhunce. Veliko finale u Designer Outletu Croatia počelo je 16.8. i na police vaših omiljenih modnih brandova stigla je Final Summer Sale ponuda s dodatnim sezonskim popustima do nevjerojatnih 80 posto.

Još uvijek nije kasno za pronalazak omiljenih ljetnih outfita. Modni gradić na otvorenom samo je 20 minuta udaljen od centra Zagreba i tijekom cijele godine primamljiva je shopping destinacija sa iznimnim ponudama i popustima od 30 do 70%. U ljetnim danima, dok temperature u gradu rastu, cijene u modnom gradiću padaju i do nevjerojatnih 80 posto.

image
United colors of Benetton dječje tenisice: prije 429 kuna, sada 215
promo

U ponudi preko 100 fashion i lifestyle brandova pronašli smo komade koji će udovoljiti svakom stilu. Armani Exchange i Galileo kao i uvijek nude širok izbor modnih klasika. Trendi obuća brandova Converse, MASS Shoes i poznate talijanske multibrand trgovine Corso Roma, najpoželjniji urbani outfiti za koje su se pobrinuli Replay i Five Star Fashion i unique komadi modne marke XD Xenia Design samo su dio asortimana sniženog do 80 posto. Za one koji tek planiraju na godišnji odmor - savršen beach outfit podrazumijeva trendi kupaći kostim, vječno moderne japanke i cool sunčane naočale pa su naša preporuka svakako Calzedonia, Armani Exchange i Optotim.

image
Armani Exchange muške hlače: prije 1159 kuna, sada 231.80 kuna
promo

Znamo da je Designer Outlet Croatia idealna shopping destinacija za cijelu obitelj, a kako smo na korak do nove školske godine i Back to School kolekcija za cijelu obitelj snižena je do 70% i pronašla je mjesto na policama trgovina United colors of Benetton, Fashion Point, Good bags, Lee Cooper, Regatta, Sport Vision, s.Oliver, Retro Jeans i mnogih drugih.

Inspiraciju za nezaboravne ljetne outfite kojima se još stignete pohvaliti ove sezone i sve o Final Summer Sale i Back to School ponudi potražite u Designer Outletu Croatia i na www.designeroutletcroatia.com.

image
Retro jeans ženska majica: prije 399 kuna, sada 199
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 06:53