POGLEDAJTE REZULTAT

VIDEO: Probali smo očistiti sudoper s kuglicom aluminijske folije. Da, bojali smo se da ćemo ga izgrebati...

 D&D

Kažu da u kuhinjskom sudoperu može biti više bakterija nego na sjedalu javnog toaleta! Ovaj podatak zaista zvuči zastrašujuće, no društvene su mreže pune raznih trikova koji mogu olakšati njegovo čišćenje. Jedan od njih sugerira korištenje svestrane alumunijske folije. Odlučili smo ga isprobati, a rezultat pogledate u videu:

Sve što vam treba je topla voda, deterdžent za pranje posuđa, spužvica i alumiijska folija. Od komada aluminijske foije potrebno je napraviti kuglicu - moramo priznati da smo isprva bili malo skeptični i strahovali da ćemo ogrebati površinu sudopera, pa smo za svaki slučaj odlučili tretirati jednu stranu sudopera i pritom promatrati razliku u odnosu na drugi, neoprani dio. Ispostavilo se da je folija izvrsna za čišćenje takvih površina. Što je najbolje, možete ju oblikovati kako želite. Mi smo počeli s većom kuglicom, dok za manja i uska mjesta možete napraviti manju.

1. korak

Sredstvo za pranje posuđa mokrom spužvicom nanesite na sudoper.

2. korak

Kuglicom od aluminijske folije ribajte željena mjesta.

3. korak

Isperite toplom vodom i prebrišite suhom, čistom krpom.

Rezultat:

Uspješan!

Istina ili laž?

Svatko ima svoju rutinu kad je u pitanju čišćenje doma, ali to ne znači da treba odbaciti dobre savjete i trikove. Složili smo listu najčitanijih trikova u kućanstvu, često s neočekivanim i povoljnim sastojcima iz doma, te smo odlučili isprobati koliko su zaista učinkoviti! Vjerujemo da ste neke od njih i sami isprobali, dok o nekima tek razmišljate. Pratite naš serijal u kojem otkrivamo (ne)učinkovitost trikova i javljajte nam za koje biste metode željeli vidjeti rezultat. Zanima nas i vaše iskustvo: koje ste trikove već isprobali, jeste li se oduševili ili ste ostali razočarani? Pišite nam na D&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 12:01