SUŠENJE ODJEĆE

Više nema potrebe za sušilicom! Pronašli smo grijane stalke za sušenje odjeće

Aldi

  Aldi
Sušenje odjeće tijekom hladnijih mjeseci može biti prava gnjavaža, ako nemate sušilicu rublja

Naravno, ništa se ne može usporediti sa sušenjem rublja vani za sunčana vremena na blagom povjetarcu, ali nažalost naša klima to uvijek ne dopušta, a ako živite u izgrađenom području s ograničenim zelenim površinama i lošom kvalitetom zraka, ionako nikad nije opcija, zar ne?

Sklopivi, lako prijenosni električni grijani stalak za sušenje odjeće pomaže ako nemate mjesta za smještaj velike bijele sušilice za rublja. Također, pametna je kupovina za sve iznajmljivače koji ne žele ulagati u sušilicu za rublje dok žive u privremenom smještaju, ali su umorni od gledanja vlažnih ručnika i sitnica razbacanih po radijatorima.

Uz to, ne samo da sušenjem na grijanom stalku možete produžiti životni vijek vašim najdražim odjevnim predmetima, već je i bolji za okoliš, a vjerojatno i jeftiniji.

U svakom slučaju, ako bismo mogli birati, sušilicu rublja bismo koristili za ručnike i posteljinu, a električni grijani stalak za sušenje vunenih i svilenih odjevnih predmeta, koje smo prethodno nježno oprali u kadi.

Ako vam je dosta vješanja ručnika i gaćica po radijatorima, a haljina ispod tuša da se osuše, pogledajte naš izbor najboljih grijanih stalaka za sušenje!

image
COMFY DRYER

1. ELEKTRIČNI STALAK ZA SUŠENJE RUBLJA. COMFY DRYER, CIJENA 449 KN, LOOKAPIK

Zašto nam se sviđa: ima nisku energetsku potrošnju

Uz ovaj indoor električni stalak za sušenje možete osušiti odjeću lako i brzo, ima snagu 120 W i može postići maksimalnu temperaturu od: 50 do 55 ºC. Sklopiv je i zauzima vrlo malo prostora, što ga čini idealnim za male prostore. Postavljen ima dimenzije 94 x 74 x 50 cm.

image

Dunelm

Dunelm

2. ARGOS HOME GRIJANI STALAK ZA SUŠENJE, CIJENA 330,00 KN, ARGOS

Zašto nam se sviđa: Kompaktan je i lako se skriva.

Krilati dizajn dobro funkcionira za vješanje košulja i za polaganje stvari na ravno. Idealan je za jednu osobu ili par, ali nije za obitelj.

Otvara se ravno i vodoravno, dimenzija je 93 x 84 x 54 cm i može primiti do 10 kg mokre odjeće i prostora za sušenje ima 11,5 metara. Kada se zatvori, najlakši je i najtanji za čuvanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 07:37