Odlično!

Zapalila je šibicu, bacila je u WC školjku i ostala u čudu! Kada je vidjela rezultat, odlučila je to ponavljati svaki tjedan

 /SHUTTERSTOCK

Vrlo je važno redovito dezinficirati kupaonicu. Postoje jednostavni i jeftini načini za to. Možete koristiti češnjak. Zahvaljujući sadržaju alicina, češnjak se može uspješno koristiti za dezinfekciju toaleta, dovoljan je samo jedan češanj! Ova prirodna metoda štiti od razvoja bakterija i gljivica.

Vodikov peroksid također će biti savršen za dezinfekciju zahoda. Dovoljno je u bočicu s raspršivačem uliti vodikov peroksid i WC školjku temeljito poprskati izvana i iznutra. Nakon 20-ak minuta isperite vodom i obrišite ploču suhom krpom.

image
/SHUTTERSTOCK

Za osvježenje WC školjke, umjesto skupih osvježivača, možete koristiti puno jeftiniju i manje invazivnu metodu. Dovoljna je šibica! Zapalite ju, zatim bacite u vodu u WC školjku i spustite dasku. Sumpor sadržan u šibici, koji će se proširiti oko WC školjke, brzo će ubiti bakterije odgovorne za neugodne mirise.

Ovaj trik dovoljno je primijeniti s vremena na vrijeme (najbolje jednom tjedno). Zahvaljujući tome, lako se možete riješiti neugodnih mirisa iz WC školjke, prenosi Najzena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 22:53