Neprocjenjiv savjet

Žena otkrila nevjerojatan trik za čišćenje prljavih sjedala automobila u samo 15 minuta!

 /SHUTTERSTOCK
Joanne Dunston, 57, iz Warringtona, isprobala je ovaj trik nakon što je vidjela da se dijeli na internetu

Svoja prljava automobilska sjeda umrljana kišom, prolivenom vodom, prašinom i ‘općim užasom‘ očistila je u 15 minuta. Evo kako!

Trik uključuje nanošenje Gillette pjene za brijanje izravno na sjedala automobila, razmazivanje pjene rukama, nježno ribanje starom četkicom za zube i ostavljanje 15 minuta.

image
JAM PRESS/

Joanne je zatim toplom vodom i čistom krpom od mikrovlakana uklonila pjenu.

Nevjerojatno, blatnjava sjedala transformirala je u čista, kao nova.

- Šokirala sam samu sebe da budem iskrena, ispalo je nevjerojatno, rekla je Joanne, koja je istisnula pjenu za brijanje na vozačevo i suvozačevo sjedalo, te ju utrljala rukom da u potpunosti prekrije sjedala.

image
JAM PRESS/

- Zatim sam uzela staru četkicu za zube i samo nježno prošla njome po sjedalima, učinkovito trljajući pjenu u sjedala, te stavila 15 minuta da djeluje. Nakon čega sam krpom od mikrovlakana skinula višak pjene, a krpu isprala u toploj vodi. Postupak sam nastavila sve dok nisam u potpunosti uklonila pjenu (s kojom sam malo pretjerala). Na kraju sam samo prešla preko sjedala sa suhom krpom.

image
JAM PRESS/

Joanne je neprocjenjiv savjet podijelila na Facebooku, napisavši: ‘Dakle, nakon što sam pročitala savjet o pjeni za brijanje i mjesecima mi je bilo neugodno zbog mojih autosjedalica, odlučila sam to isprobati!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:06