Užas!

Žena užasnuta nakon što je uočila da nešto diše unutar božićnog drvca: "Ne razumijem kako se ovaj stvor našao u mojoj kući!"

 TIKTOK /@BRETTBRATT359/

Jedna je žena ove godine dobila više nego što je očekivala, nakon što je otkrila da nepozvani gost boravi u snježnim granama njezinog pažljivo ukrašenog božićnog drvca.

Svi mi imamo goste koje ne bismo željeli vidjeti tijekom blagdana, bilo da je to teta koja uvijek popije previše vina ili rođak koji je počeo vjerovati u svaku teoriju zavjere koju je vidio na Facebooku. Ovoj se ženi nepozvani gost skrivao u božićnom drvcu.

Ukrašeno lažnim snijegom, šljokicama, kuglicama i bajkovitim svjetlima - drvce je izgledalo savršeno normalno. Međutim, kad je došla kući s posla i opuštala se na sofi, čula je nešto što je zvučalo poput kihanja.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

Svoje iskustvo je objavila na TikToku, @brettbratt359.

- Počela sam tražiti da vidim je li moja mačka zapela iza kauča ili tako nešto, ali dok sam gledala uokolo vidjela sam stvarno veliki štakorski rep, rekla je.

Otkrivši ‘ogromnu sivu kuglu krzna koja diše‘, Brett je brzo shvatila da među granama živi oposum, tobolčar iz porodice američkih štakoraša. Korisnica društvenih mreža priznala je da ju je životinja ‘prestrašila‘ i da ju je pokušavala ukloniti.

- Pokušavam ga izvući van, a on mi ne dopušta, dodala je, objasnivši da je njezinom dečku i njegovim prijateljima incident bio smiješan. - Ne znam što da radim, ne znam kako je ušao ovdje, ne ostavljam svoja vrata otvorena.

@brettbratt359 What a cute way to share my story? Thank you @ABC News #opossum #christmasopossum #honored ♬ original sound - Brett

Stavljajući gumene rukavice, Brett je naposljetku uspjela udaljiti oposuma od stabla - no on je tada našao sklonište ispod njezine sofe. - Pomaknula sam kauč svom svojom snagom i jednostavno krenula prema njemu i uhvatila ga kao NFL igrač, dodala je Brett u sljedećem videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 13:03