BESPLATNO

"Živjela sam bez grijanja četiri godine – ovo je moj trik kako odmah učiniti kuću i podove toplijima"

 /SHUTTERSTOCK

Klaire de Lys oglasila se na društvenim mrežama i objasnila svoje načine kako se ugrijati bez uključivanja grijanja. Mama je podijelila razne trikove o tome kako se besplatno ugrijati, a ovaj put - sve se odnosi na vašu kantu za recikliranje.

Klaireina kuća imala je dosta nestanaka struje zbog kvarova - što znači da nije mogla zagrijati svoju kuću. Ipak pronašla je način kako ugrijati dom i na društvenim mrežama ga podijelila.

"Bilo je prilično čudno kako je od onog trenutka kada je zahladilo i kada smo počeli ulaziti u minuse u našem domu neprestano dolazilo do nestanka električne energije. I bilo je to svaka dva ili tri dana do sada, tako da se nekako pripremam za još. Ali u vezi s temom kako da vam bude toplo, postoji jedan savjet koji sam zaboravila podijeliti prošle godine u svojoj seriji Whole House Stay Warm, a to je da sačuvate sav svoj veliki karton."

Klaire je otkrila da rezanje kartona i njegovo postavljanje na pod može pomoći u zadržavanju topline.

"Razlog zašto trebate zadržati karton, pogotovo ako imate pločice ili podne daske, je taj što se ponaša kao tepih", objasnila je. Dodala je da je to super kada se djeca žele igrati na podu i mogu crtati po kartonu kako bi se zabavljali ako ostanu unutra.

Završila je video rekavši: "To je sjajan način da vam bude malo toplije i iskoristite resurs koji bi inače jednostavno bio bačen."

Isječak objavljen na njezinom TikTok računu @klairedelysofficial bio je hit među gledateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 16:50