EGZOTIČNI BLAGDANI

Simpatična zamjena za božićno drvce iz vaše najbliže trgovine

Mislite li da ste vidjeli baš sve dekoracije ovih blagdana? Stižu božićni ananasi.

Znate i sami kojom se brzinom šire novi trendovi na Instagramu, posebno ako se radi o nečem neočekivanom, a fantastičnom. Takav je i ovaj božićni ananas koji, očito, inspirira ljude diljem svijeta. I to ne samo kao alternativa božićnom drvcu. Čini se da su neki svoja božićna drvca pretvorili u ananase. Kako je ananas postao inspiracija blagdanskog uređenja?

Kruna, odnosno, listovi, ananasa, kada se okrenu naopako, neodoljivo podsjećaju na božićno drvce. Stoga nije ni čudo da je netko došao na ideju da ukrasi ove listove. Na fotografijama s Instagrama mahom se radi o klasičnim božićnim kuglicama za bor, mašnama i zvijezdama. Ananas možemo pronaći u gotovo svim trgovinama i bez sumnje je povoljniji od samog božićnog drvca. Stoga, ako vam se ova egzotična dekoracija dopala, zaista nema razloga da ga ovih blagdana preskočite.

Stoga, ako se ovih dana osjećate pomalo egzotično, ideje u nastavku su kao stvorene za vas.


Foto: @annedrogheda/Instagram

Foto: @annetfisher/Instagram

Foto: @clubmedlacaravelle/Instagram

Foto: @vasilisfortounis/Instagram

Foto: @nobrainerart/Instagram

Foto: @snow_ellen/Instagram

Kao da samo ukrašavanje ananasa nije dovoljno, neki su napravili suprotno. Pretvorili su svoja božićna drvca u ananase. Zadnje zeleno drvce, koje je najsličnije klasičnom uređenju drvca zapravo izgleda baš efektno i elegantno, toliko da bismo ga i sami htjeli u svom domu.

Foto: @saintcopypr/Instagram

Foto: @kathryn_the_preppy_rep/Instagram

Izvor: Ideal Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:56