STAN U POTKROVLJU KOJI ODUŠEVLJAVA

Stan koji se pojavio u većini interijerskih časopisa i televizijskih emisija

 

Ovaj švedski apartman nalazi se u tipičnoj skromnoj prigradskoj niskoj zgradi u Stockholmu, ali ima impresivan interijer, pa čak spektakularan. Masivni svodovi od cigle u dnevnom boravku stvaraju atmosferu starog dvorca, ili barem iznimnog urbanog potkrovlja, dok terasa s pogledom na jezero, do koje se dolazi izravno iz dnevnog boravka, podsjeća na luksuzne turističke kuće. Neobičan i nezaboravan dizajn!

Dobrodošli u jedinstveni apartman na zadnjem katu s kojeg možete uživati ​​u pogledu na jezero s velike terase na zapadnoj strani. U stanu, koji se pojavio u većini interijerskih časopisa i televizijskih emisija u Švedskoj, naći ćete dizajn izvan uobičajenog. Riječ je o interijeru smještenom u kući iz 1910. godine koji je sadašnji vlasnik temeljito obnovio.

Ovdje su tipični građevinski elementi pomiješani s vrlo modernim dizajnom kako bi se stvorio udoban i kompletan dom. Proteže se na dva gornja kata kuće i ima površinu 136 četvornih metara. Kosi krov i zidovi od opeke daju stanu ugodan osjećaj. U prizemlju se nalazi velika kuhinja s blagovaonicom i izlazom na balkon okupan jutarnjim suncem te velika kupaonica s prostorom za perilicu i sušilicu rublja.

Na gornjem katu je vrlo prostran dnevni boravak otvorenog plana s izlazom na veliku terasu na zapadnoj strani s lijepim pogledom na jezero i popularno kupalište Bastusjön. Dnevni boravak ima velike prozore koji gledaju na terasu, peć na drva i istaknute lukove od opeke. Ovdje se još nalaze tri spavaće sobe i mnogo spremišta za pohranu stvari. Također, na ovoj je razini velika kupaonica i sauna.

Izvor: tradition.net

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:03