DOM TOP MENADŽERICE

Stari cigleni zidovi, kamin i jedan fantastično uređen stan

 

Interijeri ovog malog stana nalazi u jednom od blokova koji su izgrađeni nakon Drugog svjetskog rata u Kijevu u Ukrajini. Inspiriran je briselskim butik hotelom “9 Hotel Central” u koji se vlasnica zaljubila. Glavni koncept njegova dizajna su fragmenti izvorne opeke na zidovima u kombinaciji s modernim elementima i namještajem. Upravo je ova tehnika korištena prilikom dizajna stana u koji vam danas vodimo. Stara cigla ukazuje na solidnu dob kuće, a stilski minimalistički dizajn vraća nas u 21. stoljeće. Riječ je o zaista odličnom projektu!

Uređenje interijera koje je završeno 2018. godine djelo je britanske dizajnerice interijera Olhe Wood za top menadžericu velike tvrtke, Kate i njezina dva velška korgija, Baskera i Dizzy Rose. Stan se sastoji od otvorenog dnevnog boravka sa spavaćim prostorom za goste, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice i balkona. Dnevni je boravak opremljen s dva kauča, malim stolićem i ugrađenim kaminom na drva. Tu je i blagovaonski stol s Hay/IKEA stolicama te jednostavna kuhinja ispod prozora, bez kuhinjskih uređaja, ali s mikrovalnom pećnicom i malom pločom za kuhanje jutarnje kave, jer je Kate menadžerica u velikoj kompaniji i nema puno vremena za kuhanje.

Put od sobe za goste do spavaće sobe sada odvojen je pregradom od šperploče i podijeljenim prostorom na hodniku s garderobom i dugom kupaonicom.

Foto: Andrey Avdeenko

Izvor: behance.net

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:54