DOM PUN INSPIRACIJE NA DOHVAT RUKE

STVARI KOJE ČINE RAZLIKU: Najvažniji detalji kod uređenja doma na koje se isplati potrošiti

 
 Barker and Stonehouse

Uređenje cijelog stana ili kuće može se doimati kao zastrašujući zadatak. No, svi mi želimo dom u kojem je svaka stvar na svom mjestu i u kojem ćemo s užitkom boraviti. Naravno, ipak nije sasvim svejedno gdje ćemo više uložiti pa tako vrijedi više novca izdvojiti za kvalitetan kauč, spavaću sobu, udobnu fotelju i blagovaonski stol koji nećemo još morati dugo mijenjati. Također, kada uređujete svoj dom ne moramo nužno potrošiti puno na svaki predmet koji se nalazi u pojedinačnoj prostoriji da bi ona izgledala luksuzno, samo se moramo pobriniti da nove proizvode kupimo na pravom mjestu, a novi katalog Prima Interijeri na čak 216 stranica nudi brojne ideje za opremanje cijelog doma. Već nakon prvog listanja, katalog otkriva čarobne nove kolekcije za 2020. godinu, kao i trendove u dizajnu obogaćene novim dekorima i materijalima. Pri dizajnu namještaja, koji je rezultat kreativnosti i truda Primina dizajn tima, posebna pažnja posvećena je osmišljavanju modularnog namještaja koji obuhvaća program tapeciranog namještaja, linije regala, kuhinje, blagovaonice, predsoblja, kupaonski namještaj te dječje i spavaće sobe. Programi se sastoje od brojnih elemenata raznih dekora, boja i materijala zbog čega je svaki prostor moguće efikasno iskoristiti, ali i stilski uskladiti.

No, krenimo redom. U srcu svake uspješne priče je dobra ideja, predanost i – strast. Baš se tako prije 25 godina u Bjelovaru rodila ideja o proizvodnji namještaja koji će stan ili kuću pretvoriti u dom. U četvrt stoljeća Prima je od male obiteljske tvrtke stasala u Prima grupu koja danas broji više od 2.000 zaposlenika, s čak 58 salona diljem Hrvatske te 8 tvornica. A ono na što su najviše ponosni je broj obitelji koje su inspirirali na ljepše uređenje doma. No, vlastiti dizajn tek je dio ponude kojim Prima osvaja domaće tržište – zajedno s vlastitom proizvodnjom od domaćih sirovina i uslugama koje olakšavaju opremanje doma, Prima je stvorila jedinstven koncept nazvan “cjelokupno opremanje interijera”. Tako kupci u Primi mogu pronaći kvalitetan hrvatski namještaj, a pritom ne trebaju misliti o izmjeri, idejnom rješenju, 3D planiranju, kao ni o dostavi i montaži, jer su to usluge kojima Prima svakodnevno olakšava opremanje domova diljem Hrvatske.

Kvalitetna sofa ili kutna garnitura

Svako opremanje doma počinje sofom koja je najčešće središte svih društvenih zbivanja u našem domu pa vrijedi uložiti u kvalitetan, izdržljiv, udoban i atraktivan komad. Nemojte zaboraviti da je sofa jedan od komada koji ostaje u obitelji godinama pa njegov odabir nemojte prepustiti slučajnosti.

COCO maison pomoćni stolić, Prima

Stolić za kavu

Kada uđete u dnevnu sobu, pažnju uvijek prvo privuku sofa i glavni stolić za kavu pa su oni vrijedni ulaganja. Dodatni stolići koji vam trebaju kako biste odložili stvari pored kauča ili koji vam služe kao postolje za biljke i slično još su jedan element u koji nema smisla ulagati. Odaberite klasične modele koji neće previše opteretiti vaš budžet i ukrasite ih stiliziranjem predmeta koji se na njima nalaze.

Spavaća soba

Već je svima jasno da uređenje savršene spavaće sobe nadilazi odabir pravog madraca i jastuka. Ono ovisi i o kvaliteti i teksturi tkanina, atmosferi koju stvaramo pomoću svjetla i mirisa te dekoru koji odražava našu osobnost. Budući da nam prostor uvijek može biti još ugodniji, zanimljiviji i elegantniji, katalog Prima Interijeri donosi inspirativne fotografije prostora koji će vas nadahnuti i donijeti pregršt kreativnih rješenja te dobrih ideja za pozitivne promjene kako biste unaprijedili vlastiti prostor.

Blagovaonica

Blagovaonica je svakako centralna prostorija u domu i njenom uređenju svakako treba posvetiti pažnju. Osim osnovnih komada kao što su stol i stolice, tu se vrlo lijepo može uklopiti i neka vitrina ili manja komoda. Uz odgovarajuću rasvjetu za koju se preporučuje da bude iznad samog stola i nekoliko lijepih detalja kao što su slike na zidu ili sobno bilje, vaša će blagovaonica sigurno zablistati. Tražite li inspiracije za uređenje, katalog Prima Interijeri donosimo najljepše primjere koji će vam se svidjeti.

Završni sjaj i osobni pečat svojem domu možete dati uz trendi dekoracije nizozemskog branda COCO maison, koji je dostupan ekskluzivno u Prima salonima i webshopu. Šareni jastučići, funkcionalni stolići, jedinstvena ogledala i još mnogo toga, stvorit će dom koji odiše vašim jedinstvenim i prepoznatljivim stilom. Kreirajte i vi dom po svom - požurite po svoj katalog u najbliži Prima salon ili jednostavno kliknite na webshop, i pronađite inspiraciju u bogatoj ponudi Prima namještaja i COCO maison dekoracija.

COCO maison, ukrasna tegla za cvijeće, Prima

Više informacija o bogatoj ponudi namještaja i COCO maison dekoracijama potražite na: www.prima-namještaj.hr. Prima interijeri katalog potražite u najbližem Prima salonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 05:09