IKEINA BOŽIĆNA INSPIRACIJA

Tri blagdanska dnevna boravka opremljena stvarima iz Ikee

Kako ste ove godine osmislili blagdanska uređenja svojih dnevnih boravaka? Evo kako je to učinila dizajnerica interijera Pernilla Åsberg, inspirirana Ikeinom božićnom kolekcijom.

Dizajnerica interijera Pernilla osmislila je tri dnevna boravka prepuna stvari iz Ikee. Sva tri uređenja jednako su bajkovita, a u isto je vrijeme svaki poseban sam po sebi. Oni koji vole jednostavnost, obožavat će uređenje plavog dnevnog boravka, dok će maksimalisti uživati u posljednja dva. U sva tri interijera korištene su božićne boje, a uređenje je upotpunjeno mnogim simpatičnim detaljima.



U plavi interijer dizajnerica je uklopila tamno sivi namještaj kako se ne bi dodatno isticao. Osim stolića, koji je bijeli i visilice koja stvara prozračan, a blagdanski ugođaj. Lampice blagdansko uređenje ovog interijera čine dodatno šarmantnim.



Zelene tapete u ovom dnevnom boravku savršena su podloga za tematsko božićno uređenje. Raskošan bor i vijenci neizostavni su klasični elementi, a crveni detalji stvaraju pravu pravcatu blagdansku atmosferu koju možemo zaista osjetiti.



Posljednji interijer pravog je razigranog karaktera. U jedan obiteljski dnevni boravak prepun uspomena, predivno se smjestio kauč crvene boje koji mu daje šarm. Lampice i ostali detalji čine ga toplim i dinamičnim, a upravo je to ono što se nekako očekuje od blagdanskih interijera - da su prepuni lijepih uspomena i ostalih elemenata koji kriju najljepše priče.

Foto: Måns Jensen

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 06:19