OBJEKT ŽUDNJE

Umjetnički drveni borići kao iznimno cool ukras za bor

Tatjana Politeo, priznata hrvatska akademska umjetnica, osmislila je limitiranu seriju drvenih borića u kombiniranoj tehnici akrila, kolaža, markera u boji i gumba. Serija je novitet u ponudi Tatjane Politeo, a nosi prigodan naziv “Hello Christmas”.

- Borići su drveni, od jele, već gotovi, izrezani, a oslikala sam ih tehnikom akrila, kolaža i markera u boji. Također, na boriće sam lijepila gumbe raznih veličina, kao i mirisni štapić cimeta, što pridonosi božićnom ugođaju.

Izrađeni su od drva i oslikani tehnikom akrila, kolaža i markera u boji. Na njih su potom lijepljeni gumbi raznih veličina




Svaki borić je unikat na svoj način, a glavni motiv svih borića je Tatjanin zaštitini znak, motiv miša Hello i njegov veseli prijatelj pas/prase. Borići imaju zlatnu traku pa se mogu objesiti na bor ili kao ukras. Pakiraju se u bijele papirnate vrećice koje sam nazvala Happy tree i svako pakiranje je jedinstveno - objasnila je i dodala kako je cijena jednog borića 100 kuna.





- Oni se mogu objesiti na bor ili jednostavno biti blagdanski ukras u domu. Dimenzije borića su 10x7 centimetara - kaže. Isto tako, svaki borić je potpisan i dolazi u privlačnom pakiranju. Zainteresirani mogu kontaktirati Tatjanu preko emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pogledati njezinu web stranicu tatjanapoliteo.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:34