FENG SHUI VODIČ: KLIMA UREĐAJI

Usporedili smo performanse jednog klima uređaja s Feng shui filozofijom

 

Prostor u kojem se osjećate najbolje jest upravo onaj u kojem je sve na svom mjestu. Prema Feng shuiju, to znači da su svi elementi u vašem domu posloženi tako da omogućuju slobodan protok energije kroz prostoriju. Upravo se na protoku zraka, dobrog energetskog polja i protoka energije zasniva cijela Feng shui filozofija.

Prema Feng Shuiju je poželjno imati što manje električnih aparata u domu. Budući da je život preko ljeta bez klima uređaja danas gotovo pa nezamisliv, Feng shui stručnjaci kažu da je važno postaviti je na pravilno mjesto. Stoga smo istražili Feng shui pravila i u njih uklopili performanse novih modela Haier klima uređaja. Prvi razlog je taj što se svojim dizajnom zaista uklapaju u svaki interijer. Drugi razlog je način na koji ispuhuju zrak te na koji od vašeg doma stvaraju svježu i ugodnu oazu.

Detaljniji pregled Feng shui pravila i kako se performanse novih modela Haierovih klima uređaja uklapaju u cijelu priču pročitajte u nastavku.

Zrak se ne smije ispuhivati direktno na osobu

Nije dobro da se zrak ispuhuje direktno prema osobi jer u potpunosti remeti njeno energetsko polje. Time utječe na privlačenje pozitivne energije, a zatim i na zdravlje osobe. Pronašli smo savršenu karakteristiku Haierove klime i za ovo. Naime, Haier ima ugrađen senzor koji se brine za to da se zrak ne ispuhuje direktno u osobe u prostoriji. Osim toga, automatski regulira idealnu temperaturu u prostoru prema intenzitetu zraka sunčevih svjetlosti.

Blagostanje

Feng shui filozofija ne podržava razmetanje novcem, a rasporedi elemenata u prostoru se tiču privlačenja prosperiteta u svoj život. Haier modeli klima uređaja su srednjeg cjenovnog ranga te imaju 5 godina garancije na cijeli uređaj, što se s obzirom na visoku kvalitetu i iznimne performanse definitivno isplati kao pametna dugoročna investicija.

Zdravlje je na prvom mjestu

Feng shui tehnikama pridonosimo i zdravlju naše obitelji. Noviji modeli klima uređaja danas su prije svega orijentirani upravo na zdravlje. Tako Haier ima filtere koji pročišćava zrak od štetnih čestica i održava savršen omjer vlage u prostoriji.

Dom kao dobro energetsko polje

Prema Feng shuiju vaša životna oaza treba biti jedno dobro energetsko polje. Magentska i električna zračenja ga mogu poremetiti, a Haier ima Ionizator zraka koji neutralizira ta negativna zračenja.

Jednostavnost i udobnost življenja

Najgori je onaj mali srčani udar koji osjetimo kada ne znamo jesmo li ugasili peglu i pećnicu. Feng shui se temelji na opuštenosti osobe i pojednostavljivanju življenja. Haier se pobrinuo i za to. Osim performansi koje smo prethodno spomenudi, Wi-Fi modul kao pravi šećer na kraju vas oslobađa od brige jeste li ostavili uključenu klimu i hoće li vas dočekati vrtlogavi račun za struju.

Doticaj s prirodom

Potječemo od osoba koje su u onim davnim vremenima živjele u doticaju s prirodom puno dulje nego sto mi danas živimo okruženi novim tehnologijama. Stoga naš duh i tijelo jednostavno traže tu harmoniju i u svakodnevnom životu.

Klima nam može pomaže u stvaranju takvog okruženja u domu na način da ne proizvodi buku koja nam je inače neprirodna te da u potpunosti štedi energiju prilikom rada. Zahvaljujući funkciji Super tihog rada, 3D ispuhivanja zraka koji stvara dojam ugodnog povjetarca te najvišoj A+++ energetskoj klasi – Haier modeli dobivaju još jedan plus. Također, kao rashladno sredstvo koriste plin R32 koji nema utjecaja na ozon.

Sada kada smo prošli sva Feng shui pravila postavljanja i odabira klime, nije ni čudo da Haier nazivaju kraljicom među klimama – osim što nam svojim pametnim značajkama u potpunosti umanjuje uobičajene brige koje imamo oko klima uređaja, od našeg doma stvara opuštajuću oazu ugodnu za život.

Navedene performanse imaju određeni Haier modeli klima uređaja. Više možete saznati na njihovoj službenoj stranici: www.trebamklimu.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:04