9 savršenih modela za svaki stil

Utoplite svoj dom ove jeseni tepisima iz Ikee

 

Ako želite unijeti topline u vašu dom tepih je uvijek dobro rješenje. No, pravi je izazov pronaći tepih koji će odgovarati vašem dnevnom boravku ili blagovaonici po veličini, obliku, teksturi, uzorcima i nijansama boja. U trgovini se možemo zaljubiti na prvi pogled u bezbroj tepiha, ali ako se ne slaže sa samo jednom od gore navedenih značajki, može izazvati pravu malu katastrofu u uređenju vašeg doma. Kako bi izbjegli pogreške (i uštedjeli novac) ovdje je naš izbor najboljih 9 tepiha iz Ikee, koje možete kupiti već danas.

1. Klasičan i cvjetni

U sobu opremljenu klasičnim i elegantnim linijama trebate tekstilni element koji će povezati stil uređenja, a ALVINE (1.999 kn) tepih s jednostavnim cvjetnim uzorcima, može dodati romantičnu notu.

2. Moderna geometrija

Tepisi s geometrijskim uzorcima poput LAPPLJUNG RUTA (349 kn) modela uvijek su izvrstan izbor, pogotovo ako su postavljeni u modernom ambijentu i u skladu su s podebljanim izborom boja.

3. Prirodno

Dostupan u dvije veličine, LOHALS (799 kn) tepih od jute, čvrst je i otporan materijal, sa svojim rustikalnim izgledom savršeno se uklapa u okruženje koje podsjeća na autentične tonove i teksture prirode.

4. Pop izbori

Za one koji se vole igrati s oblicima i bojama, čak i izbor tepiha može biti dobra prilika za dodavanje eklektičnog ugođaja tepihom FÄRGSTARK (1.999 kn).

5. Suvremena elegancija

Nije lako postići pravu ravnotežu između klasičnog i modernog stila, ali HOVSLUND (499 kn) tepih vam može pomoći da postignete željeni stil u vašoj blagovaonici, na primjer.

6. Etnički

Mnogo je načina da dnevni boravak bude udoban, a odabir pravog tepiha je ključ uspjeha. Sa svojim boemskim vibracijama, KATTRUP (1.199 kn) tepih može dati vašem boravku toplinu koju tražite.

7. Sivi tonovi

U dnevnoj sobi tepih može biti važan saveznik koji će uređenje dovesti do sljedeće razine. Svojom mekoću VINDUM (599 kn) tepisi mogu unijeti udobnu intimu u sobu.

8. U boji

Svi koje vole razigranu atmosferu u dnevnom boravku tepih HALVED (1.199 kn) sa ​​svijetlim tonovima može biti savršen odabir.

9. Tradicionalno

Ako vas riječ tepih podsjeća na perzijski tepih, u Ikei ih možete pronaći s različitim uzorcima i bojama, poput tepiha PERSISK MIX (7.499 kn), bezvremenskog orijentalnog izgleda.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:26