Novo poglavlje u priči o uspjehu

Vero Air kupaonski asortiman, ponovno zamišljena bezvremenska geometrija

 

Na sajmu ISH 2017. godine, Duravit je predstavio Vero Air, novo postignuće u svojoj uspješnoj seriji Vero. Nova kolekcija zadržava kultni, pravokutni karakter umivaonika Vero uvodeći nove tehničke razlike. Kroz nedavne dodatke na WC sjedala bez ruba, novi asortiman kada i različitih komada namještaja korištenjem tehnologije c-bonded, Vero Air je postao kompletan kupaonski asortiman zadržavajući svoj snažni, na dizajn fokusirani identitet.

2001. godine Duravitov asortiman Vero postavio je temelj za arhitektonski kupaonski dizajn. Sa svojim pravokutnim oblikom, ova se uspješna serija koncentrira na osnovne elemente i može se kombinirati na brojne načine. Stvaranjem kupaonskog asortimana Vero Air, Duravit se dosljedno pridržava prepoznatljivog dizajnerskog jezika svog prethodnika.

Umivaonici i kade iz asortimana impresioniraju smanjenim rubovima i upečatljivim linearnim šarmom. Najsuvremenije tehnologije korištene u Duravitovim proizvodnim procesima omogućile su ovaj izuzetno precizni dizajn.

Konkretno, ravna površina unutrašnjosti i precizni rubovi umivaonika Vero Air odražavaju poseban izgled kolekcije. Umivaonici su dostupni u pet veličina (500 mm do 1200 mm), a nasadni umivaonici dolaze u dvije veličine (500 i 600 mm). Mogu se kombinirati s ostalim namještajem iz serije Vero (koju je dizajnirao Kurt Merki Jr.) ili iz asortimana L-Cube (koji je dizajnirao Christian Werner). Novi umivaonici su posebno prilagođeni za usklađivanje s mogućnostima namještaja: minimalizirani prevjes na toaletnim stolićima naglašava linearni dizajn serije Vero Air. Potrošači također mogu odabrati c-bonded tehnologiju, u kojoj je keramika povezana s namještajem kako bi se stvorilo minimalističko remek-djelo – kombinacija koju u ovom obliku trenutno nudi samo Duravit.

Upadljiv dizajn kade Vero Air logičan je nastavak dizajnerskog jezika Vero. Optimiziranjem polumjera i debljine stjenke (55 mm), kultni dizajn umivaonika odražava se u monolitnom obliku akrilne kade, dostupnom u četiri veličine, kao samostojeća i ugrađena verzija (od 1700 x 700 do 1900 x 900 mm). Posebna dodatna značajka je novi, diskretno integrirani sustav vrtloženja zraka s Piezo gumbima. Taj specijalni potisni gumb ne sadrži pomične mehaničke dijelove, što rezultira neznatnim održavanjem.

WC školjke i bidei iz serije pridržavaju se klasičnog pravokutnog Vero oblika. WC sjedalo se može lako ukloniti za čišćenje pritiskom bočnog gumba. Duravit je optimizirao sustav ispiranja posebno za geometriju četverokuta WC školjke: inovativna Rimless® tehnologija pokazuje izvanredne performanse ispiranjem cijele unutarnje površine školjke. Dodane su pametne značajke za veću udobnost i higijenu, uključujući uporabu HygieneGlaze 2.0 i opcionalnog sjedala za tuš i WC SensoWash Slim, koja oba zadovoljavaju najviše standarde.

Duravitov Vero priča o uspjehu

  • 2001. Uvođenje samostojećih Vero umivaonika (60 cm)
  • 2004. Dodavanje novih dimenzija u asortiman (50, 80 i 100 cm)
  • 2006. Nakon početnog uspjeha serije Vero, Duravit je dodao nove modele u asortiman, uključujući umivaonike i nasadne umivaonike.
  • 2007. Kolekcija Vero širi se na keramičke WC školjke i bidee.
  • 2010. Uveden je Vero Black: umivaonici, WC školjke i bidei u crnoj boji daju naglaske u kupaonici.
  • 2014. Asortiman namještaja Vero koji je dizajnirao Kurt Merki Jr. pretvorio je Vero u kompletnu kupaonsku kolekciju.
  • 2017. Novi asortimani Vero Air i DuraSquare odražavaju upečatljiv dizajnerski jezik serije Vero te predstavljaju još vitkiji i precizniji izgled.
  • 2017. Vaša cijela kupaonica iz jednog izvora: novi asortiman sanitarnih armatura C.1 koji je dizajnirao Kurt Merki Jr. savršeno je usklađen s Vero Air i DuraSquare i oblikom i funkcijom.

Duravit AG
Osnovan 1817. u gradu Hornberg, području Black Forest, Duravit AG je danas vodeći međunarodni proizvođač dizajnerskih kupaonica. Tvrtka posluje u više od 130 zemalja svijeta i predstavlja inovacije na području dizajna s potpisom, inteligentne uporabe tehnologije i vrhunske kvalitete. U suradnji s istaknutim međunarodnim dizajnerima, kao što su Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun and Cecilie Manz, tvrtka razvija jedinstvene kupaonice koje uistinu trajno unapređuju kvalitetu života korisnika. Duravitov portfelj proizvoda sadrži sanitarnu keramiku, kupaonski namještaj, kade i tuševe, wellness sustave, WC s tušem, slavine i dodatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:13