MODERNO UREĐENJE

Veseli moderni stan uređen za mladu mamu s djetetom

 

Glavni dizajnerski koncept ovog modernog stana veličine 98 četvornih metara u glavnom gradu Kazahstana su svijetle vesele boje koje ispunjavaju ne samo dječju sobu, već i ostatak doma. Apartman je uređen za mladu majku s djetetom, tako da je izbor palete u velikoj mjeri razumljiv - bijela baza i mnoge šarenih naglasaka u dekor. Dizajneri Nika Vorotyntseva i Dmitrij Potemkin iz studija Interiorgoda uredili su stan vrlo trendovski i u takvom se domu vlasnica nikada nećete osjećati dosadno.

Predstavljamo vam svježi dizajn interijera stana uređenog za mladu majku i dijete. Geometrija prostora koja je izduženog oblika s prekidima igrala je glavnu ulogu u formiranju društvene i privatne zone. Dizajneri su nastojali sobe učiniti što svjetlijim i prozračnim, te unijeti vesele note uz pomoć obojenih elemenata. Prekrasan pogled na planine s panoramskih prozora uokvirenih laganim tkaninama zavjesa samo je jedan od lijepih detalja koji krasi ovaj moderni i estetski stan.

Dnevna zona je otvorenog tlocrta i sastoji se od dnevnog boravka, velikog blagovaonskog stola i elegantne moderne kuhinje L oblika dizajnirane u daljnjem dijelu od bijelih ormarića, a u gornjem u prirodnoj boji drva koja se savršeno nadovezuje na blagovaonski stol.

Izduženi i dug hodnik vodi u intimne prostorije stana u kojima je dječja soba, glavna spavaća soba i radni kutak, te dvije kupaonice.

Foto: interiorgoda.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 05:11