NE TREBA VAM ISKUSTVO

ŽELITE POSTATI DIZAJNER INTERIJERA? Napokon ostvarite svoj san i hobi pretvorite u unosan posao!

S obzirom na to da je dizajner interijera jedan od najpopularnijih i najunosnijih poslova današnjice, logično je da je i potražnja za ovom profesijom svakim danom sve veća i veća!

Otkako postoje društvene mreže, pogotovo Instagram i Pinterest, dizajn interijera postao je sve popularniji. Dovoljno je samo upisati hashtag #interiordesign i odmah će nam iskočiti predivni primjeri uređenih interijera koji mame uzdahe. Zato ne čudi što je uređenje interijera postalo sve traženije, i kao hobi, razonoda, ali i kao profesija.

Ako ste i sami oduševljeni Instagram trendovima uređenja, oduvijek vas je privlačilo osmišljavanje lijepih i kreativnih stvari u prostoru, a usput ste i veliki zaljubljenik u popularne emisije o dizajnu interijera, onda je ovo možda prava stvar za vas.

Pretvorite svoj hobi u unosan posao već danas, a Visoka škola ASPIRA svojim vam programom edukacije sada to i omogućuje!

Nakon mnogo uspješnih programa obuke koje je dosad organizirala u Splitu i jedne u Zagrebu, Visoka škola ASPIRA nastavlja s jednogodišnjim osposobljavanjem za Dizajnera interijera. Program osposobljavanja osmišljen je s ciljem da se oslobodi kreativnost svih polaznika te ih se, prenošenjem stručnih znanja i vještina, poduči kako ideje što uspješnije ostvariti u praksi.

Zadaci programa

  • Koncept: razvijanje ideja, istraživanje, planiranje i izrada modela.
  • Realizacija: tehničko crtanje, skiciranje, crtanje pomoću računala i izrada portfelja
  • Prezentacija: pripremanje ponuda, izvještaja i izrada profila klijenta
  • Projekt: specifikacije boje, teksture, materijala i osvjetljenja sukladno željama klijenta unutar zadanog prostora te izrada probnih uzoraka

Polaznici programa steći će kvalitetan uvid u praktične i poslovne aspekte dizajna interijera, a odmah po završetku programa moći će započeti samostalnu karijeru u svijetu interijera. Program je osmišljen kao kombinacija praktične nastave i radionica. Ono što je najbolje je to da je namijenjen onima koji nemaju iskustva u dizajniranju interijera, a sve što vam je potrebno za prijavu jesu dobra volja i malo truda!

Program osposobljavanja izvodi se u trajanju od jedne akademske godine. Program je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.

Polaznici će na edukaciji imati priliku usvojiti mnogobrojna znanja i vještine, i to od tehničkog crtanja pa sve do korištenja računalnog programa ArchiCad, naprednog programa za dizajniranje interijera. Više informacija pronađite na stranicama Visoke škole ASPIRA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:40