UKRAŠENA S LJUBAVLJU I TOPLINOM

Zimska idila u kućici nizozemske dizajnerice interijera

 

Božić je iza nas, temperatura je pala, što znači da je vrijeme da utoplimo svoj dom za hladne dane. Svi mi imamo drugačiji stil kada je riječ o ukrašavanju doma. Neki vole razigrani i upečatljiv dekor, drugi teže prirodnim materijalima s puno zelenila, a ima i onih koji vole suptilan način ukrašavanja, kao što je kućica nizozemske dizajnerice interijera Mariëlle Houtsman uređena u skandinavskom stilu, u koju s radošću bježi iz velikog grada za vikende i blagdane.

Skandinavski stil podrazumijeva bijelu, sivu, bež i pastelne boje, a karakteriziraju ga četiri glavne komponente: jednostavnost, praktičnost, čiste linije i suzdržana elegancija. Upravo zato, skandinavski su interijeri ugodni, ispunjeni čistoćom, svjetlošću, jednostavnim namještajem i dekorom od prirodnih materijala te svjetlom paletom boja. Rezultat su interijeri u kojima se osjeća apsolutno jedinstvo s prirodom, osobito u manjim mjestima gdje je zima posebno čarobna.

Ovdje je sve ukrašeno s ljubavlju i toplinom. Jednostavnim, prirodnim dekorom i svijetlim bojama, a interijer ove kućice izvrstan je primjer skandinavskog dizajna u punoj ljepoti!

Foto: Renee Frinking

Izvor: www.bloglovin.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 03:37