NA SIGURNOJ ADRESI

Znate li zašto je osiguranje doma iznimno bitno za svakoga od nas?

 
 Getty Images/iStockphoto

„Moja kućica, moja slobodica“, poslovica je s kojom se svi možemo poistovjetiti. I bez obzira na to radi li se o kući ili stanu, naš dom je mjesto gdje želimo biti opušteni, ali prvenstveno sigurni. A kako bismo u potpunosti mogli biti relaksirani, bitno je osigurati svoj dom. Nedavni razorni potres u Zagrebu, ali i poplava u Gunji pokazali su kako priroda zna biti nepredvidiva i opasna.

Zagreb, Croatia - March 22, 2020 : In the morning capital of Croatia, Zagreb has been hit by the magnitude of the earthquake 5.5 per Richter. Cars have been destroyed by fallen parts of the building.
Getty Images

Također, vrijeme je sve ljepše, a topli dani nas zovu na boravak izvan kuće što može biti idealno za posjet neželjenih gostiju. Na našu žalost, provale u stanove i krađe nisu rijetka pojava u svim krajevima Hrvatske.

ideal for websites and magazines layouts
Getty Images/iStockphoto

Ipak, nema razloga za paniku već je uvijek bolje biti jedan korak ispred i na vrijeme preduhitriti neočekivane situacije kako bi vaš dom ostao sačuvan i siguran. Jednostavno i pametno rješenje je osiguranje imovine u Allianzu.

Ako pak kupujete stan ili kuću na kredit, raspitajte se kod svog bankara u Zagrebačkoj banci o svim mogućnostima zaštite doma, ali svakako provjerite što je sve uključeno u policu osiguranja. Činjenica jest kako je već kod potraživanja stambenog kredita, osiguranje nekretnine jedan od uvjeta za dobivanje istoga. Radi se o osnovnoj polici zaštite od požara i još nekih osnovnih opasnosti, ali preporučujemo vam da dodatno zaštitite svoju nekretninu kao i stvari kućanstva.

Zagreb, Croatia - 12 April, 2020 : A sign prohibiting the use of the building on the church door after a strong earthquake of 5.5 on the Richter scale in Markusevac, Zagreb, Croatia.
Getty Images

U Allianzu i Zagrebačkoj banci do 30. lipnja traje akcija „Na sigurnoj adresi“ kada za novu police osiguranja imovine „Moj dom“ možete ostvariti 5% popusta na ukupnu premiju za cijelo vrijeme trajanja ugovora o osiguranju. Dodatno možete zaštitite svoj stan, kuću ili vikendicu od potresa i odobrit će vam se dodatnih 10 % popusta, također na ukupnu premiju za cijelo vrijeme trajanja ugovora.

Zagreb, Croatia - March 22, 2020 :Capital of Croatia, Zagreb has been hit by the magnitude of the earthquake 5.5 per Richter. Damaged roofs from earthquake in downtown of Zagreb.
Getty Images

Polica osiguranja „Moj dom“ nadoknaditi će vam nastalu štetu na privatnoj imovini, bilo na građevinskom dijelu objekta ili na stvarima u kućanstvu kao i štete koje ste eventualno uzrokovali drugima u svakodnevnom životu. Sama polica osiguranja imovine „Moj dom“ lansirana je prošle godine kao potpuno novi pristup u osiguranju. Iznimno pojednostavljen i lako razumljiv proizvod s četiri paketa pokrića te uvjetima pisanim razumljivim jezikom i bez malih slova koja nas tako često mogu zavarati.

Pre-teen boy lying on sofa using laptop, dad using tablet, mum, sister and grandma in the background
Getty Images/iStockphoto

Bez trikova, bez komplikacija, akcija „Na sigurnoj adresi“ idealna je prilika da ugovorite policu osiguranja koja će vam omogućiti miran i bezbrižan san. Bez obzira na to jeste li kod kuće ili ste napokon otišli na itekako zasluženi godišnji odmor, ipak je vaša kućica vaša slobodica, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:13