Prodao kuću kako bi mogao financirati vlastitu igru

Prodao kuću kako bi mogao financirati vlastitu igru

John Lee, osnivač Wicked Loot razvojnog studija je odigrao zaista veliki potez kako bi financirao svoju Spark Rising igru na kojoj trenutno radi. Budući da nije imao dosta novaca kako bi nastavio rad na igri, prodao je vlastitu kuću. Osim toga, pokrenuo je i Kickstarter kampanju kako bi prikupio dovoljna sredstva.

Inspiriran igrom Star Wars Battlefront 2, Wicked Loot je dodao novi Conquest mode u svoju igru te joj tako dodao i stratešku stranu. Spark Rising ukratko opisuju 4 slova X – eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate; odnosno istraži, proširi, iskoristi i uništi, a u igri će biti važno kontrolirati svoju moć jer će vas drugi igrači moći smaknuti s trona u sekundi.

Kako bi potaknuli ljude na donacije, oni koji doniraju $45 će dobiti besplatnu verziju voxel-creation alata Qubicle Constructor koji inače košta $40. Također, svi koji podrže Spar Rising sa minimalnih $10 ili više u donacijama će dobiti priliku testirali Alpha verziju igre kada ona bude dostupna.

Kada netko povuče ovako rizične poteze radi svoje igre, definitivno će privući zanimanje sa svih strana. Kako ova indie igra izgleda, pogledajte u traileru u nastavku, a ostaje pričekati još neko vrijeme kako bismo vidjeli je li se prodaja kuće isplatila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:56