PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

ADDIKO BANKA SVAKOM NOVOM KLIJENTU POKLANJA 350 KUNA Ako nakon godinu dana niste zadovoljni i odlučite zatvoriti račun, banka vam daje još 100 kuna!

Ilustracija
 HANZA MEDIA

Novim klijentima poklanjamo 350 kuna dobrodošlice, ali i dodatnih 100 kuna ako klijenti nakon godinu dana neće biti zadovoljni uslugom, stoji u današnjem priopćenju Addiko banke.

"Postani Addiko" novi je koncept Addiko banke koji za cilj ima privlačenje novih klijenata. Svakom novom klijentu, Addiko banka će uplatiti 350 kuna prilikom otvaranja računa na koji će tijekom narednih 12 mjeseci primati mjesečna primanja. U slučaju da klijent ne bude zadovoljan uslugom i nakon godinu dana odluči zatvoriti račun Addiko banka će mu pokloniti i dodatnih 100 kuna za ukazano povjerenje.

"Toliko smo uvjereni u kvalitetu naše usluge da smo sigurni kako klijenti, kada se iz prve ruke osvjedoče da im svakodnevno upravljanje financijama činimo jednostavnijim i kvalitetnijim neće htjeti poslovati ni sa kim drugim", poručila je direktorica upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo, Petra Bašić Jantolić, osvrćući se na taj riskantan poslovni potez.

Ovim konceptom Addiko banka nastavlja u pravcu usmjerenosti na klijente i adekvatno odgovaranje na njihove potrebe, a tome svjedoči i činjenica da je Addiko banka ujedno i jedina banka u Hrvatskoj kojoj je dodijeljen međunarodni certifikat 'Prijatelj klijenata'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:58