NOVE TEHNOLOGIJE

Hrvatska agencija Bruketa&Žinić&Grey redizajnirala online bazu podataka globalne Grey Grupe

Aplikacija Grey People Finder koju je redizajnirala agencija Bruketa&Žinić&Grey
 / Promo: Bruketa&Žinić&Grey

Hrvatska agencija Bruketa&Žinić&Grey, koja djeluje kao dio Grey grupe, specijaliziran za performance marketing, redizajnirala je korisničko sučelje aplikacije Grey People Finder. Riječ je o globalnoj online bazi podataka Grey grupe, jedne od najvećih svjetskih agencija za komunikacijske usluge.

- Svrha je aplikacije ukinuti udaljenost između agencijskih ureda i pretraživati ne samo ljude već i njihova znanja te vještine. Ovo je samo prva faza projekta čiji je cilj izgraditi budućnost interne suradnje agencija u grupi - pojašnjava Ivan Zebić, UXI/UI art direktor u agenciji Bruketa&Žinić&Grey.

Naime aplikacija People Finder trebala bi uvelike olakšati povezivanje zaposlenika Grey grupe u cijelome svijetu i tako omogućiti da se ubrza oformljavanje timova stručnjaka za rad na projektima i to upravo onima za koje su specijalizirani na temelju dosadašnjeg rada i iskustva.

Implementacija novog korisničkog sučelja očekuje se kroz nekoliko dana, a uspješnost aplikacije će, kako kaže Ivan Kovačević, digitalni direktor iz Bruketa&Žinić&Greya, ovisiti o tome hoće li ju u svakodnevnom radu i na koje načine koristiti zaposlenici Grey grupe diljem svijeta.

Kako bi osigurali što kvalitetnije korisničko iskustvo, Bruketa&Žinić&Grey agencija nastavit će raditi na optimizaciji aplikacije i nakon aktivacije novog sučelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:30