JOŠ MALO KOD NAS

IKEA u Zagrebu dobila svog prvog voditelja. Ovaj čovjek će birati zaposlenike u Hrvatskoj

Georg Platzer prvi je voditelj IKEA robne kuće u Zagrebu, priopćeno je iz te tvrtke. Riječ je o Austrijancu s više od 20 godina iskustva rada u IKEA-i, koji je dosad obnašao više ključnih pozicija unutar austrijske IKEA organizacije, a u početku svoje karijere bio je u timu zaduženom za izgradnju IKEA-e u Grazu, robne kuće omiljene među Hrvatima. Zbog svog dugogodišnjeg iskustva, kao i zbog iskustva s hrvatskim kupcima u IKEA robnoj kući u Grazu, Platzeru je ponuđeno mjesto voditelja.

Platzerov je zadatak upravljati procesom zapošljavanja voditeljskog tima robne kuće u Zagrebu, nakon čega će pomagati u razvoju i obuci odabranih kolega za njihova buduća zaduženja. Isto tako, zajedno sa sadašnjim i svim budućim kolegama imat će uzbudljiv zadatak biti dio tima odgovornog za izgradnju robne kuće u Zagrebu, njezinog otvorenja i dočeka prvih posjetitelja i kupaca.

"Kad god vidim da ljudi pokazuju potencijal, čak i prije nego imaju dovoljno iskustva, uvijek sam ohrabren poticati ih i promovirati. IKEA je mjesto gdje je dozvoljeno raditi greške, iz njih možemo puno toga naučiti i uz zabavu širiti način gledanja na stvari. To vodi ka individualnom rastu i razvoju, a samo tako se može razvijati i IKEA", rekao je Platzer koji se već doselio u Zagreb i počeo učiti hrvatski jezik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:16