MOJ POSAO

IMATE LI ŽELJU ODSELITI SE I RADITI U NJEMAČKOJ? Traže se radnici za plaću od 1070 eura mjesečno, plus napojnice od 400 do 600 eura!

 Moj posao

Manor Software je tvrtka u vlasništvu vodećeg švicarskog lanca robnih kuća MANOR AG sa sjedištem u Baselu, a za svoj programerski tim u Zagrebu traže Projektant-programera/Specijalista za Data Warehouse (m/ž). Uvjet za prijavu su visoka stručna sprema, aktivno znanje njemačkog u govoru i pismu, poznavanje Data Warehouse arhitekture i iskustvo u radu sa nekim od Data Warehouse alata te poznavanje relacijskih baza podataka. Životopis treba poslati na hrvatskom i engleskom (njemačkom) jeziku do 2. travnja, a poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u internacionalnom okruženju te jedan dan u tjednu rad od kuće.

Zdenačka farma najveći je proizvođač mlijeka u Bjelovarsko-Bilogorskoj Županiji i dio Granolio grupe koja je jedan od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka trenutno traži kandidate sa srednjom stručnom spremom veterinarskog smjera za poziciju Veterinarski tehničar (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet, ali od kandidata se očekuje samostalnost u obavljanju posla te visok stupanj odgovornosti i inicijative. Prijave traju do 23. travnja.

ARS KONTROLA je specijalizirana tvrtka za pružanje usluga servisa na polju klimatizacijske i rashladne tehnike i dizalica topline. Za proširenje inženjersko - servisnog tima koji broji 15 zaposlenika, a koji su svoje iskustvo gradili godinama na ponajvećim projektima klimatizacije na području Hrvatske, tvrtka traži dva nova djelatnika (m/ž) za instalatersko-servisne aktivnosti u stalni radni odnos. Imate li srednju ili višu stručnu spremu strojarskog ili elektrotehničkog usmjerenja te dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, prijavite se na oglas do 29. ožujka.

Croteam je vodeći domaći studio za izradu videoigara, a igre nastale u studiju – serijal Serious Sam i The Talos Principle – nemaju samo međunarodnu publiku i ugled, već su vremenom postale sinonim za 'hrvatsku školu' izrade videoigara. Od 1993. pa do danas Croteamove igre pronalaze igrače na gotovo svim kontinentima i platformama, a trenutno traže više C++ Programera (m/ž) za rad na novim projektima. Poželjno je da pošaljete životopis s primjerima vlastitog C++ koda, a studentima se nudi mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Prijave traju do 28. ožujka.

Friseur Style Karlsruhe za svoj lanac frizersko-kozmetičkih salona traži Kozmetičare (m/ž) koji su voljni živjeti i raditi u Njemačkoj te su hrvatski državljani/ke i poznaju osnove njemačkog jezika. Poslodavac budi mjesečnu neto plaću od 1070 eura kojoj se pribrajaju i napojnice od 400 do 600 eura neto mjesečno. Osim stalnog zaposlenja moguć je i sezonski rad u trajanju dva ili tri mjeseca, a prijaviti se možete do 10. travnja.

Overseas Express je najveća kompanija za dostavu paketa u Hrvatskoj, a logističko djelovanje započeo je 1995. u segmentu ‘dostava od vrata do vrata u 24 sata’. Sredinom 2009. U Hrvatskom Leskovcu kompanija je otvorila najveći i najmoderniji centar za sortiranje paketa, a istovremeno postala je i ekskluzivni zastupnik UPS-a u Hrvatskoj – najveće svjetske dostavljačke kompanije. Kompanija djeluje sa više od 400 zaposlenika i kooperanata, a trenutno je u potrazi za Regionalnim voditeljem prodaje (m/ž) koji će biti zadužen za pribavljanje klijenata i brigu o postojećim klijentima. Kompanija podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Prijave traju do 1. travnja.

Tvrtka Spiral do 29. ožujka ima raspisan natječaj za Radnika u proizvodnji (m/ž). Posao uključuje rad u proizvodnji kartonskih cijevi, doradu cijevi, doradu kartonske ambalaže, primanje i otpremu robe. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, poznavanje i služenje alatom, motiviranost i odgovornost u radu. Poslodavac nudi rad na određeno s mogućnošću rada na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb.

M.P. Pemont traži osobu za organiziranje, koordiniranje i kontrolu rada komercijale, osiguranje dostatnih radova iz djelatnosti društva, kreiranje, kontrolu i praćenje godišnjeg poslovnog plana te ugovore i kondicije s dobavljačima na poziciji Komercijalni direktor (m/ž). Imate li visoku stručnu spremu ekonomskog ili tehničkog usmjerenja te pet godina radnog iskustva prijavite se do 4. travnja. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom u ugovaranju instalaterskih radova.

Salesianer Miettex međunarodna je tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem, pranjem i održavanjem industrijskog tekstila za hotele, bolnice i velike tvrtke. Posluje na području Austrije, Mađarske, Slovenije, Rumunjske, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske i Srbije. Zbog povećanog obujma posla tvrtka traži osobe za rad u Zagrebu i ostalim regijama Hrvatske na poziciji Manager za upravljanje kvalitetom i okolišem sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). Na oglas se možete prijaviti do 30. ožujka.

Imtech Traffic & Infra za svoj zagrebački tim traži motiviranog stručnjaka za poziciju Java Developera (m/ž). Zanima li vas rad u dinamičnom radnom okruženju, sudjelovanje u svim fazama razvoja proizvoda te imate barem tri godine radnog iskustva i napredno poznajete engleski jezik, prijavite se na oglas do 31. ožujka. Poslodavac nudi rad na izazovnim projektima, edukaciju i mogućnost profesionalnog razvoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:35