POTROŠAČI POTVRDILI

Jana voda s porukom je najsnažniji brend u Hrvatskoj, iako je najmlađi među top 10

Potrošači potvrdili - Jana je br.1 brend u Hrvatskoj, a ujedno i najmlađi brend na vrhu ljestvice snage brendova, prema istraživanju Valicona za 2015.

Jana u Hrvatskoj čvrsto drži vodeće mjesto na ljestvici snage brednova, stoji u istraživanju Valicona za 2015. godinu.

Na godišnjoj razini istraživačka kuća Valicon provodi istraživanja o snazi brendova u kojem Jana drugu godinu za redom drži 1. mjesto na hrvatskom tržištu. Odlična pozicije Jane – 1. u Hrvatskoj potvrđuje kako su snažne poruke pronašle put do potrošača čime ovaj značajan uspjeh na poslovnom planu svjedoči uspješnosti kampanje Jana ‘Voda s porukom’.

I usprkos činjenici da je kriza trajala dovoljno dugo da potrošači počnu mijenjati svoje navike, Jana je svojom kampanjom Jana „Voda s porukom“ pokazala kako dobra ideja uz pažljivo osmišljenu strategiju te njezinu kvalitetnu provedbu uz zaokruženu komunikaciju postižu dojmljive rezultate. Upravo zato je posve zasluženo postala nezaobilazan brend koji svojom kvalitetom i komunikacijom zauzima vodeća mjesta u istraživanjima i po ocjenama potrošača. Istovremeno, prema podacima Nielsena vrijednosni udio Jane na hrvatskom tržištu je 83,1%*.

Jana je uvjerljivo najmlađi brend na ljestvici snage brendova te je impresivan njezin rezultat u Hrvatskoj. Iznimne reakcije na snažne poruke kojima Jana inspirira i potiče na pozitivne promjene Jana je simpatije potrošača osvojila i humanitarnim programom i skretanjem pažnje kako se uz samo malo ljubavi mogu napraviti velike stvari koje će nekome uljepšati život i zagrijati srce. Tako će svatko posjetom stranici www.vodasporukom.com donirati virtualne kapljice za aktualni humanitarni projekt i na taj način pomoći udrugama i neprofitnim organizacijama. „Jana je prvi primjer regionaliziranog brenda vode na listi“ stoji u istraživanju Valicona čime se potvrđuje uspješnost kampanje Jana „Voda s porukom“ kojom se emotivno približila potrošačima na svim tržištima regije te učvrstila 1. mjesto na tržištu Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. siječanj 2022 21:55