DoubleTree by Hilton Zagreb

JOSIPA JUTT FERLAN Težimo izvrsnosti, a gosti to znaju vrednovati i zato smo nagrađeni

Josipa Jutt Ferlan, glavna direktorica Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb
 Jutarnji.hr / Arhiva

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, smješten u Green Gold kompleksu, Hilton grupacija je proglasila jednim od tri najbolja hotela u Europi u sve tri kategorije: cjelokupni doživljaj gosta, uspješno rješavanje problema i zadovoljstvo gosta.

„ Drago nam dobiti priznanje, ne samo od Hilton grupacije, već prije svega, od naših gostiju. Upravo to je ispunjenje naših profesionalnih težnji. Ne želimo biti još samo jedan hotel u poslovnoj zoni grada, kao što su to obično hoteli na sličnim lokacijama u nekim drugim metropolama“, komentirala je glavna direktorica Josipa Jutt Ferlan.

U prvih šest mjeseci ove godine bilježe, kaže, značajan porast prosječnog zauzeća soba, koji sad iznosi 70 posto, „no što je najvažnije, porast RevPAR pokazatelja za 12 posto, u odnosu na prošlu godinu u isto vrijeme, govori da smo na pravom putu“.

Kaže kako se zadovoljstvo gosta direktno reflektira na maksimizaciju njihovih poslovnih prihoda. „To je s aspekta tržišne utrke, najteži, ali jedini ispravan put kojim je zajamčeno dugoročno stabilno poslovanje. Podizanje zauzeća na uštrb smanjivanja prosječne cijene, rezanje je grane na kojoj hoteli sjede. Naša politika je da težimo izvrsnosti koju će gosti prepoznati i znati vrednovati“, ističe Josipa Jutt Ferlan.

Komentirajući nagrade Hilton grupacije, direktorica kaže: „Lijepo je znati da smo hotel iz kojeg gosti odlaze zadovoljni zbog cjelokupnog doživljaja. Brinemo o detaljima i kvaliteti usluge, u svakom segmentu. Gosti to nagrađuju kroz izvrsne recenzije na internim i eksternim portalima, ali i spremnost da takvu usluge plate“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 21:35