BEZ LAŽNE SKROMNOSTI

LJEPOTICA S FORBESOVE LISTE NAJPLAĆENIJIH ZVIJEZDA Katy Perry: Ne sramim se biti prava šefica

Pop pjevačica našla se na naslovnici magazina Forbes, zahvaljujući trećem mjestu na koje je zasjela kao jedna od najplaćenijih zvijezda u show businessu, zaradivši prošle godine 135 milijuna dolara.
 Foto: Instagram

Kao jedina žena koja se našla u top pet najplaćenijih zvijezda, Katy Perry (30) imala je potrebu s javnošću podijeliti što o tome misli i kako se osjeća zbog prestižne naslovnice.

"Prije nego što sam prihvatila pojaviti se na Forbesovoj naslovnici, rečeno mi je da su mnoge prije mene to odbile učiniti jer im je bilo neugodno i bojale su se da će ostaviti dojam prenametljivih i hvalisavih žena. Stoga, svima vama želim poručiti da postoji velika razlika između lažne skromnosti i napornog rada. Nadam se da će ova naslovnica biti inspiracija i poticaj drugim ženama da budu ponosne na plodove svoga rada i da ih bez srama dijele sa svijetom. U redu je biti ponosna na svoj trud i ne trebate se sramiti svoje šefovske pozicije." napisala je na svom Instagram profilu Perry.

Ove godine na prvom mjestu Forbesove ljestvice našao se američki boksač Floyd Mayweather koji je u protekloj godini zaradio 300 milijuna dolara.

Na drugom mjestu, sa 160 milijuna dolara našao se još jedan boksač - Filipinac Manny Pacquiao.

Četvrto mjesto zauzeo je muški bend One Direction sa zarađenih 130 milijuna dolara, a peto mjesto zauzela je popularna TV ličnost - Howard Stern.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 16:45