PONUDE ZA NEZAPOSLENE

MOJPOSAO IZDVAJA NAJBOLJE OGLASE U HRVATSKOJ Sljedeći tjedan čeka vas više od dvadeset slobodnih radnih pozicija!

Lafodia Hotel & Resort je potpuno renovirani hotel s 4 zvjezdice, smješten na samom jugu Hrvatske, u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. Ukoliko ste spremni prilagoditi se radu na otoku, dostizati nove ciljeve i poboljšati svoje profesionalno iskustvo, postanite dio mladog i modernog tima na jednoj od sljedećih pozicija: Voditelj restorana (m/ž), Voditelj bara (m/ž), Nadzornica soba (m/ž), Recepcioner (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Hostesa (m/ž), Kuhar/Chef de Partie (m/ž), Pekar (m/ž), Prodavač u slastičarni (m/ž), Referent u turističkoj agenciji (m/ž), Spasioc (m/ž), Skiper (m/ž), Kozmetičar-Maser (m/ž) i Sobarica (m/ž) . Poslodavac nudi profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja, smještaj i prehranu, a prijaviti se možete do 21. siječnja.

Iskra Zelina kemijska industrija jedan je od vodećih proizvođača visokokvalitetnih kemijskih proizvoda među kojima se ističu sredstva za čišćenje, ljepila, boje i lakovi te autokozmetika. Tvrtka je članica grupe Seles koja je triput zaredom nominirana za najbrže rastuću tvrtku tzv. 'Gazelu', a trenutno zapošljava osobu na poziciji Zamjenik voditelja održavanja (m/ž) . Idealan kandidat je strojarske ili elektrotehničke struke s dvije do pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi stalni radni odnos a prijave traju do 15. siječnja.

Tvrtka KMAG predana je znanju, dobroj radnoj atmosferi, timskom radu i razvoju zaposlenika. Njezin cilj je ostvarivanje i održavanje visokog nivoa zadovoljstva stranaka, a povodom predviđenog širenja opsega poslovanja u Zagrebu traže osobu za poziciju Automehaničar dijagnostičar (m/ž) . Imate li tri godine relevantnog radnog iskustva te odlično poznajete automobilsku industriju prijavite se na oglas do 21. siječnja.

Intis je tvrtka koja se bavi inženjerstvom u energetici i industrijskoj automatizaciji. Smještena je u Zagrebu, a radi projekte u cijelom svijetu te ima tvrtke kćeri u osam zemalja. Glavni proizvod je razvoj i isporuka kompleksnih inženjerskih i softverskih projekata. Intis trenutno zapošljava osobu na poziciji Software Architect (m/f) . Imate li više od osam godina radnog iskustva, volite li inovirati i tražiti rješenja bez dogmi prema tehnologijama i arhitekturama, prijaviti se možete do 20. siječnja.

Heineken Hrvatska kompanija je duge povijesti koja ima tradiciju nezavisnog globalnog proizvođača piva, a želite li se pridružiti njihovom zagrebačkom timu kao Brend Manager (m/ž) – voditelj proizvoda za premium trgovačke marke , prijaviti se možete do 18. siječnja. Idealan kandidat ima dvije godine iskustva na sličnim poslovima, spreman je na timski rad i fokusiran na eksterno poslovno okruženje.

Syngenta je vodeća svjetska tvrtka s područja agronomije s više od 28.000 zaposlenih u više od 90 zemalja svijeta. Kroz vrhunsku znanost, globalni doseg i posvećenost kupcima tvrtka doprinosi povećanju prinosa usjeva, zaštiti okoliša te poboljšanju zdravlja i kvalitete življenja. Tvrtka zapošljava Terenskog predstavnika (m/ž) koji će biti zadužen za unapređenje prodaje uz informiranje kupaca o proizvodima i aktivnostima tvrtke. Prijave traju do 12. siječnja.

Ceramiche Mariner traži Skladištara (m/ž) za rad u trgovini keramičkih pločica i sanitarija. Uvjeti za prijavu su poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te položeno za viličara. Poslodavac nudi rad na neodređeno radno vrijeme nakon šest mjeseci probnog rada. Prijaviti se možete do 15. siječnja.

Arc Adriatic zastupa raznolike brendove koje stalno proširuje baš kao i broj kupaca. Zbog toga i dopunjava tim novim, kvalitetnim zaposlenicima, a trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Prodajni predstavnik (m/ž) . Svi zainteresirani kandidati na oglas se mogu prijaviti do 13. siječnja.

Atron electronic GmbH uspješno razvija, proizvodi i prodaje integrirane sustave specifične za pojedine kupce kao kompletno rješenje. Svoj stalni rast poduzeće zahvaljuje svojim suradnicima na temelju tehnoloških inovacija koje su određivale smjer, a svoju dobru poziciju na europskom tržištu planira i dalje učvršćivati i izgrađivati. Za svoj zagrebački tim tvrtka trenutno traži Senior/Junior Java programera (m/ž) koji će izrađivati rješenja u Java programerskom jeziku te analizirati i unapređivati postojeća rješenja. Prijave traju do 19. siječnja.

Amgen je vodeća tvrtka u području biotehnološke industrije koja već 35 godina razvija inovativne proizvode kojima opskrbljuje milijune pacijenata diljem svijeta. Trenutno u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji Safety Senior Associate (m/f) koja ima dvije godine relevantnog radnog iskustva. Prijaviti se možete do 26. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:57