VODEĆA MEDIJSKA KUĆA U HRVATSKOJ

NATJEČAJ ZA SURADNIKE U REDAKCIJI Hanza Media traži zaposlenike sa završenim studijem ekonomije, psihologije, sociologije, filozofije, PMF-a i FER-a

Hanza Media d.o.o., izdavačka novinska kuća
 Darko Tomaš / Hanza Media

HANZA MEDIA d.o.o. je vodeća medijska kuća na tržištu, koja u svom portfelju ima troje dnevne novine, dvadeset magazina i više od deset digitalnih medijskih platformi.

Naš uspjeh ne bi bio moguć bez stručnih, inovativnih, fleksibilnih i visoko motiviranih zaposlenika orijentiranih na timski rad. Želite li nam se pridružiti, prijavite se za poziciju:

SURADNIK U REDAKCIJI PRIPRAVNIK (m/ž)

Hanza Media d.o.o., Jutarnji list objavljuje natječaj za suradnike u redakciji - pripravnike.

Tražimo zaposlenike sa završenim studijem ekonomije, psihologije, sociologije, filozofije, PMF-a i FER-a. Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na razgovor i testiranje. Kandidati odabrani nakon razgovora i testiranja radit će kao suradnici u redakciji - pripravnici u Jutarnjem listu pod nadzorom mentora u razdoblju od najmanje 3, a najviše 12 mjeseci te će se nakon pripravničkog staža razmotriti mogućnost stalnog zapošljavanja.

Molimo vas da svoje životopise, kao i informacije o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete na adresu:
Hanza Media - Jutarnji list, Koranska 2, 10 000 Zagreb do 15. siječnja 2018. godine s napomenom "Natječaj za suradnike u redakciji - pripravnike - Pravni i kadrovski poslovi" ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kandidati mogu poslati i ogledne publicističke ili stručne radove ako su ih već objavljivali ili pripremili.

Uvjeti:

  • izražene komunikacijske i organizacijske vještine
  • poznavanje suvremenih medijskih trendova
  • sklonost timskom radu, kreativnost, odgovornost
  • orijentiranost cilju i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka, spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje

Stručna sprema:

  • VSS ekonomije, psihologije, sociologije, filozofije, PMF-a i FER-a

Nudimo vam:

  • dinamično i poticajno radno okruženje
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:29