21. BJELOVARSKI PROLJETNI SAJAM

NEZAOBILAZNI DOGAĐAJ ZA POLJOPRIVREDNIKE: U petak počinje sajam u Gudovcu, očekuje se 500 izlagača iz 10 zemalja

Arhivska fotografija, sajam u Gudovcu
 Ranko Šuvar / Hanza Media

Na 21. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji će se u Gudovcu pored Bjelovara održavati od petka, 6. travnja do nedjelje, 8. travnja, očekuje se 500 izlagača iz 10 zemalja, čulo se na tiskovnoj konferenciji organizatora u srijedu.

Direktor Bjelovarskog sajma Davorin Posavac izvijestio je kako će ove godine nastupiti 500 izlagača iz Hrvatske i 10 stranih zemalja, na izložbenoj površini od 155 tisuća kvadratnih metara.

"Puno je toga izloženo po prvi puta, pa vjerujem da će posjetitelji biti iznimno zadovoljni", istaknuo je Posavac, dodajući kako će uz najizdašniji pregled poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj u sajamskoj ponudi moći uživati i ljubitelji hortikulture i to ponajviše zahvaljujući širokoj ponudi sjemenske robe, sredstava za zaštitu biljaka, ali i brojnih vrsta cvijeća.

S obzirom da je proljetni sajam i mjesto obiteljskog okupljanja, organizatori su osmislili brojne aktivnosti za djecu, poručio je Posavac. Dodao je i kako se nastavlja s besplatnim autobusnim prijevozom posjetitelja na relaciji Bjelovar - Gudovac, a osigurano je i veliko besplatno parkiralište za automobile.

U sklopu sajma, treću godinu zaredom održat će se "Drvni svijet", sajam opreme i strojeva za šumarstvo i obradu drveta.

Kao i svake godine, bit će organizirana i brojna specijalizirana predavanja s aktualnim temama i stručnim predavačima.

Cijene ulaznica nisu se mijenjale te i dalje iznose 25 kuna na odrasle, dok će organizirane grupe, osobe s invaliditetom i djeca od 7 do 15 godina plaćati 20 kuna. Ulaz za predškolsku djecu je besplatan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:59