Već ih je 19

NOVI DOMAĆI EKOLOŠKI BREND NA POLICAMA DM-a 'Još uvijek mislim da sanjam', kaže osnivačica Raw Sweets by Mihaela

Mihaela Devescovi
 dm

Dm nastavlja proširenje suradnje i poslovanja s hrvatskim ekološkim proizvođačima, objavili su, te su od početka veljače na policama 91 njihove prodavaonice dostupni proizvodi hrvatskog brenda Raw Sweets by Mihaela.

Surađuju već s 19 hrvatskih ekoloških proizvođača. Kako kažu, sve veća svijest građana o važnosti zdrave prehrane, pridonijela je rastu prodaje ekoloških prehrambenih proizvoda hrvatskih proizvođača za 7,44 posto, dok je prodaja ekološke hrane u dm-u porasla tijekom poslovne godine 2016./2017. za 4,41 posto.

Asortiman Raw Sweets by Mihaela čine čokoladne praline, kuglice od kokosa i lješnjaka, čokolade te čokoladni namaz.

“Kada sam krenula u Raw food priču držala sam se izreke: Radi ono što voliš, voli ono što radiš, predaj se tome i uživaj ne misleći o uspjehu. A uspjeh je došao i to u obliku suradnje s dm-om čiji sam vjerni kupac od samih početaka. Ponosna sam i sretna što se moji proizvodi mogu pronaći na policama prodavaonica dm-a. Još uvijek ponekad pomislim da sanjam”, izjavila je Mihaela Devescovi, začetnica internetske stranice sirovahrana.hr s ciljem promicanja zdrave prehrane. Također, autorica je kuharica “Sirova Hrana” i “Slatke strasti”.

“Vjerujemo kako će naša suradnje omogućiti daljnji razvoj brenda Raw Sweets, a time i uključenje proizvoda u sve prodavaonice dm-a u Hrvatskoj", izjavila je Tanja Hrvojević iz dm-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:34